Contacteer ons

Wat kunnen we doen voor u?

Le formulaire n'a pas pu être envoyé
Bericht verzonden

Dank u. Uw bericht werd goed verzonden

Bekijk ons Publicaties pagina

Wilt u meer weten over Verisure? Bekijk onze publicaties!
Naar de publicaties
Ons bellen
Van maandag tot vrijdag, tussen 8 en 19 u.
Onze technische dienst is ook open op zaterdag van 8.00 tot 16.00 uur.

FAQ Recherche pour : résultats ← Retour

 • Services – Partnerverzekeringen

  Allianz, AXA en Baloise Insurance erkennen uw Verisure systeem. Voor meer info: klik hier.

 • Diensten – Officiële partners van Verisure

  Verisure wordt bij u in de buurt vertegenwoordigd door onze lokale alarminstallateurs, ook wel partners genoemd. Zij zijn gespecialiseerd in onze technologie en alarmsystemen. De alarminstallateur helpt u om de meest geschikte Verisure-alarmoplossing te kiezen voor uw woning.

  Onze alarminstallateurs zijn:

  • CEVV Technical Services
  • Electrone
  • LRC Safety
  • Celds
  • CallExcell

   

 • Diensten – Kan ik de onderhoudsdienst terug afmelden?

  Ja. Het betreft een overeenkomst van 12 maanden met maandelijkse facturatie, die stilzwijgend wordt verlengd voor eenzelfde periode.  Na 12 maanden kunt u ten allen tijde opzeggen met inachtneming van een opzegperiode van 2 maanden.

  Dit onderhoudspakket is een aanvulling op de overeenkomst voor de alarmdienst van Securitas Direct en de bijhorende Algemene Voorwaarden.  Wanneer de overeenkomst voor de alarmdienst  wordt beëindigd dan zal dit onderhoudscontract op hetzelfde tijdstip een einde nemen.

 • Diensten – Wat moet ik doen om deze onderhoudsdienst te activeren?

  Wij sturen u een bevestigingsmail voor het activeren van het onderhoudspakket. Verder hoeft u niets te doen en wordt het onderhoud voortaan door de Verisure dienst afgehandeld. Mocht u om de een of andere reden alsnog willen afzien van dit interessante aanbod kan dat binnen de 14 dagen na ontvangst van deze e-mail.

  Bovenop de voordelen dat het makkelijker en goedkoper is geniet u nu van een korting: betaal de eerste 12 maanden 7.50€ per maand in plaats van 10€!

 • Diensten – Wat controleren jullie tijdens het onderhoud op afstand?

  Onze erkende meldkamer kan vanop afstand de functies van het beveiligingssysteem controleren. Zo zullen wij een controle uitvoeren op:

  – de functies voor het in-en uitschakelen van het systeem

  – de ingestelde vertraging bij binnenkomen en buitengaan

  – de goede werking van de componenten van het systeem

  – de sabotagemeldingen

  – de doormelding van alarmen

  – de signaalsterkte

 • Diensten – Heb ik nog recht op een monteur ter plaatse?

  Ja, als u dat zelf aanvraagt zullen wij tot 1x/jaar een monteur sturen zonder extra kosten aan te rekenen.

 • Diensten – Wat is het verschil tussen een fysiek onderhoud en een onderhoud op afstand?

  Bij een fysiek onderhoud komt er een installateur ter plaatse die het alarmsysteem nakijkt en de batterijen vervangt indien nodig. De kostprijs bedraagt 125 € zonder de kosten van de batterijen.

  Met het onderhoudspakket geniet u van een onderhoud op afstand: u hoeft niet thuis te blijven. Wij controleren alles vanuit onze erkende meldkamer. Indien het nodig is om de batterijen te vervangen, kunnen we deze gratis bezorgen en kunt u deze eenvoudig vervangen.

 • Diensten – Krijg ik een Incert certificaat?

  Het Verisure systeem voldoet aan de geldende normen van graad 2 zonder te voldoen aan het Incert-attest. Onze systemen zijn echter vergelijkbaar met de Incert-gecertifieerde systemen van graad 2 en bieden zelfs bijkomende voordelen. We zetten de belangrijkste voordelen even op een rijtje:

  1. Volgens de normen eist graad 2 geen verbinding met een meldkamer. Toch is de Securitas Direct meldkamer 24u/24 verbonden met uw alarmsysteem via een dubbel communicatiesysteem : GPRS + Internet.

  2. Ons systeem biedt de mogelijkheid om elke twijfel bij alarm weg te nemen aan de hand van beeldmateriaal. Dit maakt een snelle interventie van de politie mogelijk. Incert voorziet dit niet.

  3. Bij een alarmsysteem voorzien van fotodetectoren zorgt Verisure voor een dienst met ongelimiteerde bewakers patrouilles ter verificatie ter plaatse. Incert stelt dit alleen voor vanaf graad 4.

  4. De centrale (het hart en geheugen van het systeem) wordt steeds geïnstalleerd  in een beveiligde zone binnen uw woning, in overeenstemming met de eisen van Incert.

  5. Securitas Direct beschikt over een meldkamer erkend door het Ministerie van Binnenlandse zaken. De alarmen worden steeds opgevolgd door een alarmoperator, in tegenstelling tot het notificatiesysteem (sms) dat Incert voorschrijft. De meldkamer is ook erkend door het Ministerie van binnenlandse zaken.

  6. Onze alarmsystemen zijn eveneens erkend door de Europese Commissie via het label CE. Dit is de norm die opgelegd wordt voor alle staten die lid zijn van de Europese Unie.

  7. Ons systeem beschikt over een SOS systeem voor noodgevallen. Deze zorgen voor een vlugge en adequate interventie.

  Indien u dat wenst, kunnen wij u een verzekeringsattest bezorgen dat aangeeft dat u bent aangesloten bent bij een meldkamer erkend door het Ministerie van Binnenlandse Zaken.