Is uw factuur niet helemaal duidelijk en hebt u nog vragen?

Hieronder overlopen we stap voor stap de structuur van uw factuur. Uw factuur bestaat uit minstens 2 pagina’s:

Op de eerste pagina vindt u een samenvatting, de betaalinstructies en het overschrijvingsformulier.

Op de tweede pagina vindt u de verschillende elementen die gefactureerd worden.

lazyloaded

Fictieve prijzen

1. De gegevens van uw factuur

Hier vindt u de administratieve gegevens van uw factuur terug:

 • Het factuurnummer

 • Uw klantnummer

 • De facturatiedatum

 • De vervaldatum

Aarzel niet om deze informatie te vermelden wanneer u contact opneemt met onze klantendienst. Dit laat ons toe om zo snel mogelijk uw gegevens terug te vinden en u een optimale dienstverlening te bieden.

1 - Invoice
2 - Invoice

2. Een snel betaaloverzicht

In het blauwe kader vindt u de informatie die nodig is voor uw betaling, alles in één simpele oogopslag. U vindt er:

 • Het te betalen bedrag

 • De vervaldatum, voor deze datum moet de betaling gedaan zijn

 • De IBAN & BIC gegevens van de Verisure bankrekening, u doet de overschrijving naar dit nummer.

 • De gestructureerde mededeling die u dient te vermelden tijdens de betaling. Dankzij de gestructureerde mededeling op uw overschrijving kunnen we een onmiddellijke behandeling van uw betaling garanderen. Gebruik enkel de gestructureerde mededeling die zich op uw factuur bevindt.

3. De overschrijving

Dankzij de gestructureerde mededeling op uw overschrijving kunnen we een onmiddellijke behandeling van uw betaling garanderen. Als u uw eigen bankoverschrijving gebruikt of wanneer u meteen aan het loket van uw bank betaalt, vermeld dan altijd de gestructureerde mededeling.

Gebruik enkel de gestructureerde mededeling die zich op uw factuur bevindt.

3 - Invoice
4 - Visual invoice

4. Het detail

Op de tweede pagina lichten we in detail de verschillende artikels toe die gefactureerd worden. Op uw eerste factuur vindt u naast de kosten van uw meldkamerabonnement ook de installatiekosten. Bij de volgende facturen zullen alleen de kosten voor het meldkamerabonnement aangerekend worden.

U ziet ook het BTW-tarief dat van toepassing is op het artikel.

 

ls-is-cached lazyloaded

Fictieve prijzen

5. Het detail – De artikels

A. Hier vindt u uw installatienummer terug en het adres waar uw systeem geïnstalleerd werd.

B. Uw componenten: hier vindt u uw alarmsysteem en eventuele bijkomende componenten terug.

C. Uw meldkamerabonnement: het bedrag op uw eerste factuur kan hoger zijn dan wat er in uw contract staat. Dit komt door een pro rata. U betaalt de abonnementskosten altijd vooruit. Om alle betalingen synchroon te laten verlopen kan het zijn dat u een aantal dagen van de maand waarin de installatie heeft plaatsgevonden nog dient te betalen. Dit is een eenmalig gegeven.

D. Onderhoudspakket: het jaarlijkse onderhoud van uw alarmsysteem is wettelijk verplicht. Met het onderhoudspakket is deze dienst inbegrepen in uw abonnement.

E. Korting: indien u een korting op uw meldkamerabonnement geniet, wordt dit hier weergegeven onder de titel “Korting”.

Hebt u een andere vraag over uw factuur?

Ik begrijp de bedragen van mijn eerste factuur niet.

De eerste Verisure factuur zal qua abonnementskosten steeds wat duurder uitvallen dan u had verwacht. Elke factuur omvat immers zowel het abonnement van de lopende maand, alsook de abonnementskosten voor de volgende factureringsperiode.

We geven u een voorbeeld: we activeerden uw installatie op 23 maart. Op 25 maart ontvangt u uw eerste factuur. Daarop staat het abonnementsgeld van 23 maart tot 31 maart en dat van 1 april tot en met 30 april. U betaalt dus de volledige maand april en de laatste 9 dagen van de maand maart. Dit verklaart het hogere bedrag. Dit is een eenmalig gegeven.

FAQ

Het contract wordt afgesloten voor een initiële duur van 12 of 24 maanden, afhankelijk van de door u gemaakte keuze bij contractsluiting en te rekenen vanaf de ondertekening. Hierna wordt de overeenkomst stilzwijgend voor onbepaalde duur verlengd, tenzij u uiterlijk twee maanden voor het verstrijken van deze initiële periode het contract heeft beëindigd. Vanaf de verlenging kan het contract ten allen tijde schriftelijk worden opgezegd met een opzegtermijn van twee maanden.

Ja, in de Vbox Pro, het hart en brein van het alarmsysteem, bevindt zich een batterij. Deze neemt de stroomtoevoer over. De accu gaat bij normaal gebruik 24u mee.

Ja, de in/uitlooptijd kan variëren tussen 1 seconde en 255 seconden. Dit kan gewijzigd worden door de technische klantendienst. Uit beveiligingsoogpunt is een zo kort mogelijke inlooptijd het beste.

Gebruik de link die u hebt ontvangen per e-mail op de dag van installatie. Hebt u geen e-mail ontvangen of werkt de link niet (goed)? Contacteer dan onze klantendienst.

Verisure wordt bij u in de buurt vertegenwoordigd door onze lokale alarminstallateurs, ook wel partners genoemd. Zij zijn gespecialiseerd in onze technologie en alarmsystemen. De alarminstallateur helpt u om de meest geschikte Verisure-alarmoplossing te kiezen voor uw woning.

Onze alarminstallateurs zijn:

 • CEVV Technical Services
 • Electrone
 • LRC Safety
 • Celds
 • CallExcell