De rookmelder

De rookmelder

Beschrijving van het product

Het Verisure brandalarm detecteert rook en abnormale temperaturen.

In geval van brand gaat de sirene af en waarschuwt een vooraf opgenomen vrouwelijke stem de aanwezigen. Het systeem is zo ontworpen dat alle gezinsleden op het alarm reageren, zelfs als ze slapen.

Zodra het alarm naar de alarmcentrale wordt gestuurd, controleren onze agenten de situatie en waarschuwen zij de brandweer.

Verisure

De voordelen van dit product

 • SNELLE ROOK/BRAND DETECTIE

  Met een brandalarm van Verisure wordt u onmiddellijk gewaarschuwd voor rook, abnormale temperaturen of brand. De detectoren zijn onderling verbonden en communiceren dus met elkaar, waardoor de sirene kan worden geactiveerd in een groter aantal gebieden van het huis of bedrijf.

 • MET EEN SIRENE EN EEN VROUWENSTEM

  Studies hebben uitgewezen dat kinderen niet altijd door een sirene worden gewekt. Maar 9 van de 10 kinderen worden wakker met een sirene en een vrouwenstem. Daarom hebben wij bij een alarm gekozen voor een vrouwenstem om te waarschuwen voor het gevaar.

 • METING VAN TEMPERATUUR EN VOCHTIGHEID

  Verisure rookmelders meten ook elke 10 minuten de temperatuur en de vochtigheidsgraad. De informatie is beschikbaar via de app of het portaal. De eigenaar van het systeem krijgt systematisch een waarschuwing wanneer de metingen abnormaal zijn.

IK BESTEL

Verisure

Goed om te weten

 • Onze rookmelders zijn onderling verbonden, zodat ze met elkaar kunnen communiceren. Als er bijvoorbeeld brand is in de keuken, zullen alle detectoren in huis alarm slaan, niet alleen die in de keuken.
 • Per installatie kunnen maximaal 15 rookmelders worden geplaatst. Wij raden één rookmelder per kamer aan.
 • De rookdetector kan via de VBox communiceren met de fotodetector en beelden verstrekken aan de operatoren wanneer rook wordt gedetecteerd. Deze functie moet eerst worden geactiveerd.