Neen, Verisure beschikt niet over het INCERT-certificaat. Het Verisure systeem en zijn componenten voldoen evenwel aan de geldende vereisten, zoals de Europese norm EN50131 voorschrijft voor graad 2 alarmsystemen.

Indien u dat wenst, kan Verisure U een attest bedoeld voor de verzekeringsmaatschappij bezorgen dat aangeeft dat u bent aangesloten bent bij een meldkamer erkend door het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

 

De voordelen van het Verisure-alarmsysteem

  1. De Securitas Direct meldkamer is 24u op 24 verbonden met het Verisure alarmsysteem via een dubbel communicatiesysteem : GPRS + Internet.
  2. Ons systeem biedt de mogelijkheid om elke twijfel bij alarm weg te nemen aan de hand van beeldmateriaal. Dit maakt een snelle interventie van de hulpdiensten mogelijk, indien nodig.
  3. Bovenop het alarmsysteem voorzien van fotodetectoren zorgt Verisure voor een interventiedienst door een mobiele bewaker ter verificatie ter plaatse.
  4. De centrale (het hart en geheugen van het systeem) wordt steeds geïnstalleerd in een beveiligde zone binnen uw woning.
  5. Securitas Direct beschikt over een meldkamer erkend door het Ministerie van Binnenlandse zaken. De alarmen worden steeds opgevolgd door een alarmoperator. Daarnaast is onze meldkamer gecertificeerd volgens de Europese norm EN50518. Dit bewijst dat onze meldkamer voldoet aan alle bouwtechnische en organisatorische eisen voorgeschreven door deze norm dewelke ervoor zorgen dat de kwaliteit en de continuïteit van de dienstverlening gegarandeerd worden.
  6. Ons systeem beschikt over een SOS-systeem voor noodgevallen. Alarmen afkomstig van het Verisure alarmsysteem worden 24 op 7 behandeld door onze Verisure alarm operatoren. Deze zorgen voor een vlugge en adequate interventie.