Verisure Assistance, uw nieuwe dienstverlening vanaf 1 januari 2019

Dankzij Verisure Assistance, kan u meteen gerust zijn als er iets is misgelopen.

Na een incident kan de aangebrachte schade de veiligheid in uw woning of professionele ruimte in het gedrang brengen. We beseffen ook dat wat u overkwam uw veiligheidsgevoel kan ondermijnen.

Precies daarom creëerden we Verisure Assistance: bijstand en ondersteuning bij alle stappen die u na een incident hoort te zetten.

Image-brokenglass

De voordelen van Verisure Assistance

Verisure

Onmiddellijke veiligheidsmaatregelen

Werden uw ramen en deuren geforceerd? Wij herstellen de veiligheid ter plaatse. Naast de bewakingsagent schakelen we bovendien indien nodig een partner in om de herstellingen uit te voeren*.

Verisure

Opnieuw instellen van het alarm

Raakte uw alarm tijdens het incident beschadigd? Binnen de 24 uur komt een technicus van Verisure bij u langs**.

Verisure

Veiligheidsbalans

We beseffen dat wat u overkwam uw veiligheidsgevoel kan ondermijnen. Om u te allen tijde een optimale veiligheid te garanderen, komt een veiligheidsadviseur bij u langs om de beveiliging ter plaatse te evalueren.

Verisure

Gepersonaliseerde follow-up

Laat u door onze teams adviseren rond welke stappen u na een incident het beste zet.

* Enkel na inbraak en na akkoord van de klant. Tijdelijk herstelling door een slotenmaker of schrijnwerker. De kosten voor de herstelling worden door de klant betaald.

** Na inbraak of brand. De termijn van 24 uur wordt enkel op weekdagen en niet op feestdagen gegarandeerd.

FAQ

Het contract wordt afgesloten voor een initiële duur van 12 of 24 maanden, afhankelijk van de door u gemaakte keuze bij contractsluiting en te rekenen vanaf de ondertekening. Hierna wordt de overeenkomst stilzwijgend voor onbepaalde duur verlengd, tenzij u uiterlijk twee maanden voor het verstrijken van deze initiële periode het contract heeft beëindigd. Vanaf de verlenging kan het contract ten allen tijde schriftelijk worden opgezegd met een opzegtermijn van twee maanden.

Ja, in de Vbox Pro, het hart en brein van het alarmsysteem, bevindt zich een batterij. Deze neemt de stroomtoevoer over. De accu gaat bij normaal gebruik 24u mee.

Ja, de in/uitlooptijd kan variëren tussen 1 seconde en 255 seconden. Dit kan gewijzigd worden door de technische klantendienst. Uit beveiligingsoogpunt is een zo kort mogelijke inlooptijd het beste.

Gebruik de link die u hebt ontvangen per e-mail op de dag van installatie. Hebt u geen e-mail ontvangen of werkt de link niet (goed)? Contacteer dan onze klantendienst.

Verisure wordt bij u in de buurt vertegenwoordigd door onze lokale alarminstallateurs, ook wel partners genoemd. Zij zijn gespecialiseerd in onze technologie en alarmsystemen. De alarminstallateur helpt u om de meest geschikte Verisure-alarmoplossing te kiezen voor uw woning.

Onze alarminstallateurs zijn:

  • CEVV Technical Services
  • Electrone
  • LRC Safety
  • Celds
  • CallExcell

Heeft u vragen over Verisure Assistance ?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.