Beschrijving van het product

Waterschade door lekkende leidingen is een van de belangrijkste oorzaken van schadeclaims voor woningen die bij de verzekeraars worden gemeld. Soms zijn lekken zo klein dat je ze niet opmerkt tot het te laat is.

Het gebruik van waterdetectoren van Verisure is daarom een eenvoudige manier om lekkages en overstromingen tijdig op te sporen. Plaats ze gewoon op plaatsen met een hoog lekkagerisico: in de buurt van de wasmachine, de vaatwasser of onder de gootsteen.

Er zijn twee versies: met metalen voetjes of met een 1 m lange kabel. De watersensor gebruikt zijn drie metalen voetjes om water te detecteren. De sensorkabel kan ook worden gebruikt om gebieden te bereiken die moeilijk bereikbaar zijn voor de waterdetector, zoals leidingen en onder toestellen.

In geval van een waterlek ontvangt u een waarschuwing via de Verisure-App, zodat u onmiddellijk actie kunt ondernemen om ernstige schade aan het beschermde gebied te voorkomen.

Verisure

De voordelen van dit product

  • VROEG ALERT

    Als er een waterlek is, waarschuwt de Verisure waterdetector u onmiddellijk via de app. Zo kunt u zo snel mogelijk de nodige maatregelen treffen en aldus eventuele schade in de beschermde zone beperken.

  • GEVOELIGE DETECTIE

    Een hoge vochtigheidsgraad of een waterlek… onze waterdetectoren laten niets door en u wordt direct gewaarschuwd. Aangezien er twee versies van de detector zijn (met kabel of met metalen voetjes), zijn onze detectoren geschikt voor elk type ruimte.

  • UITGEBREIDE DETECTIEMOGELIJKHEDEN

    Waterdetectoren van Verisure zijn nog effectiever, omdat ze lekken kunnen opsporen op moeilijk bereikbare plaatsen.

Verisure

Installatie

Het is raadzaam de waterdetectoren te plaatsen op plaatsen met een hoog risico op lekkage: badkamer, wasruimte, keuken…

Indien de kabeluitvoering wordt gebruikt, moet de kabel op de vloer of rond leidingen worden gelegd in het gebied waar bescherming tegen waterlekkage vereist is.

Bestel de waterdetector

Voorkom waterschade en bestel een duo waterdetectoren aan € 49. (Zonder verhoging van uw maandelijkse abonnement)

Ja, IK BESTEL