We hebben bedrijfsbeveiliging voor u op maat

Het doel is een veilige en betrouwbare werkplek


Laat u bellen voor gratis advies!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

Een 24/7 gemonitord zakelijk alarmsysteem

Inclusief controle ter plaatse door een bewakingsagent

Met het Verisure alarmsysteem kunt uw zaak of bedrijf optimaal beveiligen. Het systeem wordt dag en nacht bewaakt door onze professionele meldkamer die meteen ingrijpt wanneer er iets gebeurt. De alarmstickers op ramen en deuren en onze gevelplaat hebben alvast een afschrikkend effect. Dankzij onze shocksensoren op strategische ramen en deuren spoort het systeem inbraken op nog voordat deze plaatsvinden. De inbreker krijgt geen enkele kans om uw woning binnen te dringen.

Wanneer het alarm afgaat, maakt de fotodetector meteen een aantal foto's die naar de meldkamer worden gestuurd. De operator kan direct nagaan waarom het alarm afging en via de VoiceBox meeluisteren en praten in uw bedrijfspand. Zo kan hij de juiste maatregel nemen. In geval van twijfel komt een bewakingsagent ter plaatse. De verbinding van het alarmsysteem met de meldkamer is uiterst veilig dankzij dubbele centrales en zowel breedband- als GSM-verbinding.

Wat zeggen de experts over Verisure?

Een professional installeert alles piekfijn voor je

Het inbraak- en brandalarm van Verisure is een aanrader. Het pakket is op maat samen te stellen, biedt ondersteuning via een professionele meldkamer en is vanop afstand te bedienen via een gebruiksvriendelijke app. Nog een troef is dat je nagenoeg geen kabels nodig hebt.

 

 

 
Hebbes - door Evi Maquoi

Het neusje van de beveiligingszalm

 

Verisure biedt een uitstekend totaalpakket aan met een goede en vriendelijke service. Voor de beveiliging van je woonst kan je niet echt meer verlangen. De mensen van Verisure zelf komen je huis uitrusten, zodat je er van op aan kan dat alles goed werkt. Zelfs het kleinste kind of de technologie vreemdste grootouder kan ermee overweg.

 

 
Clickx - door Michaël Aussems

Met Verisure haal je een professioneel alarm in huis    

Een gevoel van zekerheid, da’s de beste manier om het systeem van Verisure te omschrijven. In tegenstelling tot andere aanbieders is de oplossing van Verisure niet alleen beperkt tot de hardware of een app die je verwittigt als er iets niet pluis is. Het grote pluspunt is de koppeling met een professionele meldkamer die een eventueel alarm controleert op zijn echtheid.

 
Elektrozine - door Ruud Van Der Heyden

   Praktisch en compleet systeem

 

Verisure biedt een praktisch en compleet systeem aan voor de bescherming van bezittingen en personen. Dit alles kunt u bedienen via uw smartphone. Dankzij een app hebt u alle gegevens binnen handbereik.

 


La Libre Belgique - door Etienne Scholasse

Het beste wat je op dit moment in huis kan halen

De meest complete oplossing voor een alarmsysteem op de markt, met bijhorende App op iOS, Android en zelfs Windows Iphone. Alles werkt volledig draadloos. Het beste wat je op dit moment in huis kan halen.

 

 
Clickx - door Cédric Van Loon

 Het systeem werkt feilloos         

Verisure is een van de grote spelers. Het systeem werkt feilloos, met dezelfde ervaring als een klassiek alarmysteem maar dan wel zo goed als volledig draadloos en behoorlijk vlot te configureren. Je kan het moeiteloos uitbreiden met nieuwe componenten en functies.


Het Laatste Nieuws - door Joost Bolle

Wat zeggen onze klanten?

Ik beveel Verisure aan iedereen aan

Ik wou Verisure bedanken voor het secuur aanbrengen van alle elementen van ons alarm en het respecteren van onze woning. Het perfect aanvoelen van onze wensen was voor ons zeer aangenaam. Mocht iedere vakman die in ons huis kwam werken zoveel respect vertonen voor onze woning, de wereld zou veel aangenamer zijn.

Peter & Queenie Billiet - Van Deyck uit Tielt


Verisure... Een echte aanrader!         

Mijn alarm ging af en amper 2 min later belde Verisure om mij efficiënt bij te staan met de nodige uitleg. Verisure verwittigde de politie en na 15 min waren er 3 patrouilles en een beveiligingsagent van Securitas Direct ter plaatse. Ik ben aangenaam verrast door de vlugge, vriendelijke aanpak.

 

Carol D. uit DestelbergenWe voelen ons nu veilig  

De adviseur nam de tijd om alles goed uit te leggen. De installatie volgde snel en werd goed uitgevoerd door een vriendelijke installateur. We zijn daarbij ook goed geïnformeerd over de werking van het systeem. We zijn zeer tevreden en we voelen ons nu veilig. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Verisure.

 

B.J.C. uit Aalst


Service met een grote S             

We hebben de SOS knop moeten gebruiken voor onze dochter van 5 jaar die een epilepsie aanval had. Ik wil onze dank betuigen over de fantastische service die jullie bieden op zo’n moment. Na het melden van het spoedgeval kregen we na enkele seconden al telefoon en werd er direct hulp gestuurd om ons bij te staan. Binnen enkele minuten stonden de mensen van de ambulance bij ons op de kamer om onze dochter te helpen. Tussenin werden we nog eens opgebeld of alles in orde was, en kort nadien stond er iemand van de veiligheidsfirma aan de deur om te kijken of alles onder controle was. Dat is echt Service met een grote S. Het geeft een heel goed gevoel om zo'n bijstand te krijgen in een noodgeval.

Piet & Wendy Vanhuffel - Vandemoortele uit Zelzate


Blij dat we een Verisure systeem geïnstalleerd hebben

Wij waren onderweg van onze reisbestemming naar huis toen we een melding van brandalarm ontvingen. De Verisure meldkamer verwittigde de brandweer en heeft zo veel schade kunnen beperken. Bedankt Verisure, we zijn blij dat we het Verisure systeem geïnstalleerd hebben!

G. Vercaigne uit Wakken


Alle lof voor inzet en  professionaliteit                 

Wij waren het slachtoffer van een brutale inbraak met diefstal. Naar aanleiding van deze spijtige zaak nam ik contact op met jullie firma. Onmiddellijk kon ik rekenen op een vriendelijke en deskundige uitleg. Als slachtoffer van een inbraak weet ik nu hoe goed het voelt nu te kunnen rekenen op een degelijke bescherming van Verisure.

Raphaël Malfait uit Waregem


Paniekknop alarmsysteem

Voeg een paniekknop toe voor meer veiligheid

Bescherm uzelf en uw zaak tegen bedreigende situaties dankzij de Verisure Paniekknop. Het is een discrete knop die op een onopvallende plaats wordt gemonteerd onder een toonbank of bureau. Met de Paniekknop kunt in één enkele klik onze meldkamer alarmeren. Onze gecertificeerde operatoren ontvangen meteen de foto's die genomen worden door de fotodetectoren en zullen onmiddellijk de hulpdiensten en een bewakingsagent verwittigen.

Beeldverificatie bij inbraak

00.56

Bedien het alarmsysteem via uw GSM

Schakel het alarm in- en uit. Ontvang een bericht wanneer uw medewerkers naar op het werk toekomen. Controleer de status van het alarm en lees de temperatuur op kantoor af. Met de Verisure App kunt u uw bedrijf heel eenvoudig beheren en controleren via uw GSM, waar u ook bent.

Met diverse producten en diensten kan u de verlichting op kantoor regelen en de luchtvochtigheid in uw bedrijfspand controleren. Wij bieden voortdurend nieuwe slimme diensten aan die u het leven leuker en eenvoudiger maken. U kan de Verisure App voor iPhone, Android en Windows Phone downloaden in de App Store, Google Play en Windows Store.  

Wat is geschikt voor uw onderneming?

Professioneel alarmsysteem met inbraakbeveiliging

Inbraakalarm is standaard inbegrepen in al onze pakketten. Lees hier meer informatie voor een oplossing die is afgestemd op uw kantoor of bedrijfspand.

Verisure Professional systeem

Zakelijk beveiligingssysteem met SOS alarm, beeldverificatie en Verisure Voice voor onmiddellijke actie. Uit te breiden naar gelang uw behoeften, bijvoorbeeld met rookmelders en paniekalarm. Inclusief interventies van een bewaker en levenslange productgarantie.

Installatie inbegrepen

 

Vraag uw offerte aan >

Wat zijn de voorwaarden voor een alarm voor mijn bedrijf?

Zelfstandige, kleine of middelgrote onderneming

Bedrijfspand kleiner dan 800 m2

Kantoren die afgebouwd zijn

Overzicht

Verkoop en informatie: 0800-90 000

contact.center@verisure.be

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

 

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Contacteer onze verkoopsafdeling via 0800 90 000 of vul het bovenstaande formulier in. Wij werken een alarmsysteem voor u uit dat perfect past bij uw bedrijfdspand en uw behoeften.

Verisure biedt u een geavanceerd brandalarmsysteem met in serie geschakelde rookmelders. Ze praten tegen u via ingesproken berichten en produceren een alarmsignaal om u te waarschuwen voor brand. Ze zijn verbonden met onze meldkamer en melden u via uw GSM wanneer rook wordt gedetecteerd. Indien ten minste twee rookmelders rook rapporteren, kunnen onze alarmoperatoren meteen actie ondernemen, ook als er niemand thuis is. De rookmelders zijn bovendien  gekoppeld aan onze fiotodetectoren, die foto's sturen naar onze meldkamer in geval van rookontwikkeling. Beeldverificatie van de oorzaak van het alarm is een extra instrument voor de operator om snel de juiste maatregelen te kunnen nemen.

Als het alarm afgaat, wordt de fotodetector geactiveerd en wordt een reeks beelden doorgestuurd naar de meldkamer. De operator kan met grote zekerheid nagaan of het nodig is om onmiddellijk een bewaker langs te sturen, de hulpdiensten te verwittigen of dat er sprake is van een vals alarm. De fotodetector maakt alleen beelden wanneer het alarm afgaat. Zo is uw privacy op kantoor optimaal beschermd.

Onze meldkamer wordt 24/24, 7/7 bemand en is gecertificeerd door de FOD Binnenlandse Zaken - Directie Private Veiligheid. Wij werken alleen voor klanten die ook onze producten hebben geïnstalleerd. De meldkamer staat in voor alle activiteiten met betrekking tot het alarmsysteem, van technisch onderhoud tot interventies van bewakers. Onze operatoren en andere medewerkers zijn gespecialiseerd in de technieken en diensten van uw alarminstallatie. U kunt onze meldkamer altijd telefonisch bereiken op 078-365 7 24.

De Verisure community

Facebook

Delen