Domotica-App

Bedien uw lampen en elektronica met uw GSM

Bespaar op je energiefactuur. Ontdek alle domotica geïntegreerd kunnen worden in het Verisure alarmsysteem met de App!

Created with Sketch. Ons bellen Created with Sketch. Uw gratis offerte

Bedien de verlichting en de elektronische apparaten in huis met de SmartPlug

Verhoog uw veiligheid en comfort bij u thuis

Met de SmartPlug kunt u de verlichting bedienen en bijna alle elektrische apparaten in huis besturen via de Verisure App. Schakel toestellen in en uit via uw GSM. Programmeer de verlichting zodat het lijkt of u thuis bent tijdens uw vakantie. Als de SmartPlug op het alarmsysteem is aangesloten kunt u toestellen aan- en uitzetten via het alarmsysteem of de verlichting inschakelen wanneer het alarm afgaat.

Of waarom zou uw tv, stereo of andere apparaten in stand-by modus niet aansluiten op de SmartPlug? Door ze volledig uit te schakelen kan een gemiddeld gezin tot 500kWh per jaar besparen.

SmartPlug

Controleer de temperatuur thuis met de Verisure App

Wist u dat u tot 5% van uw verwarmingskosten kunt besparen door de temperatuur in huis met één graad te verlagen? Veel Verisure producten, bv. rookmelders en alarmsirenes, zijn uitgerust met een thermometer. Houd uw kosten beter onder controle door de temperatuur thuis of in uw buitenverblijf at te lezen met de Verisure App in uw GSM.

Naast de temperatuur kunt u met de app ook andere functies van het Verisure-systeem controleren. Schakel het alarm in en huit. Ontvang een bericht wanneer de kinderen thuiskomen. Controleer de status van het alarm. U kunt de Verisure App voor iPhone, Android en Windows Phone downloaden in de App Store, Google Play en Windows Store.

Mobile app

Vraag uw gratis offerte aan

1

*Verplichte velden
loading

Geniet nu van 200€ korting

200€ korting op de installatiekosten van een Verisure alarmsysteem. Geldig tot en met 30 april 2019!

FAQ Recherche pour : résultats ← Retour

 • Diensten – Officiële partners van Verisure

  Verisure wordt bij u in de buurt vertegenwoordigd door onze lokale alarminstallateurs, ook wel partners genoemd. Zij zijn gespecialiseerd in onze technologie en alarmsystemen. De alarminstallateur helpt u om de meest geschikte Verisure-alarmoplossing te kiezen voor uw woning.

  Onze alarminstallateurs zijn:

  • CEVV Technical Services
  • Electrone
  • LRC Safety
  • Celds
  • CallExcell

   

 • Met welke producten kan ik een energiecontrole uitvoeren?

  Met de SmartPlug kunt u de verlichting en andere elektronische toestellen besturen en programmeren. U kunt bv. apparaten in stand-by modus uitschakelen, waar u ook bent.Onze rookmelders hebben een ingebouwde thermometer zodat u de temperatuur in huis kunt aflezen via de Verisure App. Met meerdere rookmelders kunt u ook temperatuurschillen tussen verschillende kamers meten. De sirene beschikt ook over een ingebouwde thermometer om de temperatuur te controleren.

 • Hoe werkt de SmartPlug?

  De SmartPlug wordt aangesloten op de VBox Pro of VBox Mini in het alarmsysteem en communiceert draadloos. U stelt hem in en bestuurt hem via My Pages of via de Verisure App. De meeste elektrische apparaten met een vermogen tot 2300 W kunt u aansluiten en besturen via de SmartPlug.

 • Wat kan ik doen om mijn huis brandveilig te maken?

  Een goed concept is een combinatie van een brandblusapparaat, een branddeken, een betrouwbaar brandmeldsysteem en een automatisch bewakingssysteem voor het fornuis. Leg ook een ladder op het balkon (vaak slaapt men boven) en spreek met het hele gezin een verzamelplaats af in geval van brand (bij brand moet u eerst en vooral evacueren, daarna kan u eventueel zelf maatregelen treffen). Denk er ook aan dat een gesloten deur er voor kan zorgen dat de rookmelder de rook minder snel detecteert. Een kind dat boven in een stapelbed slaapt, wordt ook veel sneller bevangen door gevaarlijke rook dan iemand die in een gewoon bed slaapt.

 • Wat is het nut van een alarmmelding via sms?

  De meeste alarmen gaan af terwijl u thuis bent. Beeldt u zich in dat u in de tuin bent terwijl het brandalarm afgaat. U krijgt dan een sms en kan snel gaan kijken wat er aan de hand is. Als er een kookpot overkookt, kan u snel ingrijpen, het alarm uitschakelen en de meldkamer verwittigen dat het om een vals alarm ging. Of beeldt u zich in dat zoiets gebeurt terwijl u in de supermarkt bent. Dan kan u onmiddellijk een buur bellen of snel naar huis gaan. Via My Pages kan u het systeem zo instellen dat uw buur of iemand anders die u vertrouwt ook een sms ontvangt als het alarm afgaat. Zij kunnen u dan contacteren of even bij u thuis kijken wat er aan de hand is. Kort samengevat: Een sms maakt een groot verschil als elke seconde telt.

 • Wat is het voordeel van een rookmelder die spreekt?

  Als u thuis bent en er ontstaat rook, geven de rookmelders een alarmsignaal maar bovendien spreken ze. Een stem die u samen met een alarmsignaal waarschuwt trekt meer uw aandacht dan enkel een alarmsignaal. De rookmelders kunnen bovendien aan elkaar worden gekoppeld. Een detector in een kamer waar brand uitbreekt, zegt “Alarm! Brand”. De tweede detector zegt “Alarm! Brand in kamer één!”

 • Hoeveel rookdetectoren heb ik nodig?

  Wij raden één rookmelder per kamer aan.

 • Wat is het verschil tussen Verisure rookmelders en standaard brandalarmen?

  Verisure biedt u een geavanceerd brandalarmsysteem met in serie geschakelde rookmelders. Ze praten tegen u via ingesproken berichten en produceren een alarmsignaal om u te waarschuwen voor brand. Ze zijn verbonden met onze meldkamer en melden u via uw GSM wanneer rook wordt gedetecteerd. Indien ten minste twee rookmelders rook rapporteren, kunnen onze alarmoperatoren meteen actie ondernemen, ook als er niemand thuis is. De rookmelders zijn bovendien gekoppeld aan onze fiotodetectoren, die foto’s sturen naar onze meldkamer in geval van rookontwikkeling. Beeldverificatie van de oorzaak van het alarm is een extra instrument voor de operator om snel de juiste maatregelen te kunnen nemen.