Word gratis teruggebeld

Indien u op de pijl klikt, betekent dit dat u onze privacy- en cookieverklaring heeft gelezen en geaccepteerd.

Bedien de verlichting en de elektronische apparaten in huis met de SmartPlug

Verhoog uw veiligheid en comfort bij u thuis

Met de SmartPlug kunt u de verlichting bedienen en bijna alle elektrische apparaten in huis besturen via de Verisure App. Schakel toestellen in en uit via uw GSM. Programmeer de verlichting zodat het lijkt of u thuis bent tijdens uw vakantie. Als de SmartPlug op het alarmsysteem is aangesloten kunt u toestellen aan- en uitzetten via het alarmsysteem of de verlichting inschakelen wanneer het alarm afgaat.

Of waarom zou uw tv, stereo of andere apparaten in stand-by modus niet aansluiten op de SmartPlug? Door ze volledig uit te schakelen kan een gemiddeld gezin tot 500kWh per jaar besparen.

SmartPlug

Controleer de temperatuur thuis met de Verisure App

Wist u dat u tot 5% van uw verwarmingskosten kunt besparen door de temperatuur in huis met één graad te verlagen? Veel Verisure producten, bv. rookmelders en alarmsirenes, zijn uitgerust met een thermometer. Houd uw kosten beter onder controle door de temperatuur thuis of in uw buitenverblijf at te lezen met de Verisure App in uw GSM.

Naast de temperatuur kunt u met de app ook andere functies van het Verisure-systeem controleren. Schakel het alarm in en huit. Ontvang een bericht wanneer de kinderen thuiskomen. Controleer de status van het alarm. U kunt de Verisure App voor iPhone, Android en Windows Phone downloaden in de App Store, Google Play en Windows Store.

Verisure
Verisure

Verisure bewakingscamera's

Geniet van 24/7 beveiliging met de Cloud Cam Pro bewakingscamera, aangesloten op het Verisure alarmsysteem. Ontvang real time video’s in HD op uw smartphone of tablet en blijf steeds op de hoogte van wat er in uw woning gebeurt, waar u ook bent.

Meer lezen over de Verisure camerabewaking

 

Vraag uw gratis offerte aan

*

FAQ

Het contract wordt afgesloten voor een initiële duur van 12 of 24 maanden, afhankelijk van de door u gemaakte keuze bij contractsluiting en te rekenen vanaf de ondertekening. Hierna wordt de overeenkomst stilzwijgend voor onbepaalde duur verlengd, tenzij u uiterlijk twee maanden voor het verstrijken van deze initiële periode het contract heeft beëindigd. Vanaf de verlenging kan het contract ten allen tijde schriftelijk worden opgezegd met een opzegtermijn van twee maanden.

Ja, in de Vbox Pro, het hart en brein van het alarmsysteem, bevindt zich een batterij. Deze neemt de stroomtoevoer over. De accu gaat bij normaal gebruik 24u mee.

Ja, de in/uitlooptijd kan variëren tussen 1 seconde en 255 seconden. Dit kan gewijzigd worden door de technische klantendienst. Uit beveiligingsoogpunt is een zo kort mogelijke inlooptijd het beste.

Gebruik de link die u hebt ontvangen per e-mail op de dag van installatie. Hebt u geen e-mail ontvangen of werkt de link niet (goed)? Contacteer dan onze klantendienst.

Verisure wordt bij u in de buurt vertegenwoordigd door onze lokale alarminstallateurs, ook wel partners genoemd. Zij zijn gespecialiseerd in onze technologie en alarmsystemen. De alarminstallateur helpt u om de meest geschikte Verisure-alarmoplossing te kiezen voor uw woning.

Onze alarminstallateurs zijn:

  • CEVV Technical Services
  • Electrone
  • LRC Safety
  • Celds
  • CallExcell