Facturatie

Hoe lees ik mijn factuur?

Is uw factuur niet helemaal duidelijk en hebt u nog vragen?

Image-facturation

Een domiciliering activeren of wijzigen:

Wat zijn de voordelen van een domiciliëring?

1. Gemoedsrust: u hoeft zelf niet meer aan uw maandelijkse betaling denken. De betaling wordt elke maand automatisch uitgevoerd. Zo krijgt u er heel wat gemoedsrust bij.

2. Eenvoud: uw administratie wordt dankzij domiciliëring sterk vereenvoudigd.

3. Controle: u kunt een domiciliëring op elk moment stopzetten en blijft dus steeds in controle. Voorafgaand aan uw domiciliëring krijgt u bovendien steeds uw factuur toegestuurd.

Om uw domiciliëring te activeren of te wijzigen, gelieve dit formulier in te vullen en te ondertekenen.

Uw factuur per email ontvangen

U wenst uw facturen per e-mail te ontvangen?

Zeer eenvoudig! Vul het formulier hieronder in!

Le formulaire n'a pas pu être envoyé

  FAQ Recherche pour : résultats← Retour

  • Services – Partnerverzekeringen

   Allianz, AXA en BaloiseInsurance erkennen uw Verisure systeem. Voor meer info: klik hier.

  • Diensten – Officiële partners van Verisure

   Verisure wordt bij u in de buurt vertegenwoordigd door onze lokale alarminstallateurs, ook wel partners genoemd. Zij zijn gespecialiseerd in onze technologie en alarmsystemen. De alarminstallateur helpt u om de meest geschikte Verisure-alarmoplossing te kiezen voor uw woning.

   Onze alarminstallateurs zijn:

   • CEVV Technical Services
   • Electrone
   • LRC Safety
   • Celds
   • CallExcell

    

  • Diensten – Krijg ik een Incert certificaat?

   Het Verisure systeem en zijn componenten voldoen aan de geldende eisen, zoals de Europese norm EN50131 voorschrijft voor graad 2 alarmsystemen, zonder te voldoen aan het Incert-attest. Onze systemen zijn vergelijkbaar met Incert-gecertifieerde systemen van risiconiveau 1 en bieden zelfs bijkomende voordelen. We zetten de belangrijkste voordelen even op een rijtje:

   • De Verisure meldkamer is 24u op 24 verbonden met het Verisure alarmsysteem via een dubbel communicatiesysteem : GPRS + Internet.
   • Ons systeem biedt de mogelijkheid om elke twijfel bij alarm weg te nemen aan de hand van beeldmateriaal. Dit maakt een snelle interventie van de hulpdiensten mogelijk, indien nodig.
   • Bovenop het alarmsysteem voorzien van fotodetectoren zorgt Verisure voor een interventiedienst door een mobiele bewaker ter verificatie ter plaatse.
   • De centrale (het hart en geheugen van het systeem) wordt steeds geïnstalleerd in een beveiligde zone binnen uw woning.
   • Verisure beschikt over een meldkamer erkend door het Ministerie van Binnenlandse zaken. De alarmen worden steeds opgevolgd door een alarmoperator. Daarnaast is onze meldkamer gecertificeerd volgens de Europese norm EN50518. Dit bewijst dat onze meldkamer voldoet aan alle bouwtechnische en organisatorische eisen voorgeschreven door deze norm dewelke ervoor zorgen dat de kwaliteit en de continuïteit van de dienstverlening gegarandeerd worden.
   • Ons systeem beschikt over een SOS-systeem voor noodgevallen. Alarmen afkomstig van het Verisure alarmsysteem worden 24 op 7 behandeld door onze Verisure alarm operatoren. Deze zorgen voor een vlugge en adequate interventie.

   Indien u dat wenst, kunnen wij u een verzekeringsattest bezorgen dat aangeeft dat u bent aangesloten bent bij een meldkamer erkend door het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

  • Kan het alarm ’s nachts geactiveerd blijven?

   U kunt het alarm steeds activeren in de delen van het huis die u niet gebruikt. Dit doet u heel eenvoudig via het bedieningspaneel. U kunt het alarm ook zo instellen dat kleine huisdieren zich vrij in huis kunnen bewegen als het alarm geactiveerd is.

  Le formulaire n'a pas pu être envoyé