Al onze systemen werden uitgerust met de SOS-functie: het bedieningspaneel, de NightControl en de paniekknop. Maar we willen nog verder gaan en zorgen er nu voor dat uw SOS-knop altijd binnen handbereik is door de integratie in de Verisure app.

Vanaf nu kan u, ongeacht waar u bent, in uw tuin, op uw kamer of gewoon buiten het bereik van uw Verisure bedieningspaneel, altijd een noodsituatie melden via uw smartphone.

Heeft u de Verisure app nog niet geïnstalleerd op uw smartphone? Volg dan deze link.

Verisure

Hoe kan u gebruik maken van @Home SOS?

1. Activeer @Home in uw App Verisure

In geval van een alarm, helpt @HOME onze teams om te weten te komen wie ter plaatse is, en stelt het ons in staat om efficiënter te reageren.

Hoe activeert u @HOME?

INFO: Om @Home te activeren, moet elke gebruiker van de Verisure App over een eigen login en wachtwoord beschikken. U kan @Home niet op meerdere apparaten activeren als u dezelfde gebruiker op deze verschillende apparaten gebruikt.

 1. Klik in het beginscherm op ‘Meer’.
 2. Selecteer ‘Gebruikers’.
 3. Klik op @HOME
 4. Kies de juiste gebruiker (uzelf)
 5. Activeer de optie ‘Delen’ en volg de instructies op het scherm.

Als de Verisure app nog geen toegang heeft tot locatiegegevens op uw telefoon, wordt u gevraagd om de Verisure app toegang te verlenen tot uw locatie.

Verisure

2. ACTIVEER @HOME SOS

Zodra @HOME is geactiveerd, kan u de SOS-knop zeer eenvoudig activeren.

Voor u de dienst activeert, raadpleeg eerst de gebruiksvoorwaarden.

Alle nodige info om snel te starten vindt u ook terug op het startscherm van de app.

Hoe activeert u ‘@Home SOS’?

 1. Zodra ‘@Home’ is ingeschakeld (zie hierboven), scrolt u in het startscherm naar beneden tot u ‘@Home SOS’ ziet
 2. Tik op ‘Lees meer’ om de activering te starten.
 3. Lees de informatie in ‘@Home SOS’ en klik op ‘Volgende’.
 4. Raadpleeg en aanvaard de algemene voorwaarden en het privacybeleid
 5. Klik op ‘Activeren’.
Verisure
Verisure

FAQ

Het contract wordt afgesloten voor een initiële duur van 12 of 24 maanden, afhankelijk van de door u gemaakte keuze bij contractsluiting en te rekenen vanaf de ondertekening. Hierna wordt de overeenkomst stilzwijgend voor onbepaalde duur verlengd, tenzij u uiterlijk twee maanden voor het verstrijken van deze initiële periode het contract heeft beëindigd. Vanaf de verlenging kan het contract ten allen tijde schriftelijk worden opgezegd met een opzegtermijn van twee maanden.

Ja, in de Vbox Pro, het hart en brein van het alarmsysteem, bevindt zich een batterij. Deze neemt de stroomtoevoer over. De accu gaat bij normaal gebruik 24u mee.

Ja, de in/uitlooptijd kan variëren tussen 1 seconde en 255 seconden. Dit kan gewijzigd worden door de technische klantendienst. Uit beveiligingsoogpunt is een zo kort mogelijke inlooptijd het beste.

Gebruik de link die u hebt ontvangen per e-mail op de dag van installatie. Hebt u geen e-mail ontvangen of werkt de link niet (goed)? Contacteer dan onze klantendienst.

Verisure wordt bij u in de buurt vertegenwoordigd door onze lokale alarminstallateurs, ook wel partners genoemd. Zij zijn gespecialiseerd in onze technologie en alarmsystemen. De alarminstallateur helpt u om de meest geschikte Verisure-alarmoplossing te kiezen voor uw woning.

Onze alarminstallateurs zijn:

 • CEVV Technical Services
 • Electrone
 • LRC Safety
 • Celds
 • CallExcell