@Home SOS

Al onze systemen werden uitgerust met de SOS-functie: het bedieningspaneel, de NightControl en de paniekknop. Maar we willen nog verder gaan en zorgen er nu voor dat uw SOS-knop altijd binnen handbereik is door de integratie in de Verisure app.

Vanaf nu kan u, ongeacht waar u bent, in uw tuin, op uw kamer of gewoon buiten het bereik van uw Verisure bedieningspaneel, altijd een noodsituatie melden via uw smartphone.

Heeft u de Verisure app nog niet geïnstalleerd op uw smartphone? Volg dan deze link.

Hoe kan u gebruik maken van @Home SOS?

 

1. Activeer @Home in uw App Verisure

In geval van een alarm, helpt @HOME onze teams om te weten te komen wie ter plaatse is, en stelt het ons in staat om efficiënter te reageren.

Hoe activeert u  @HOME?

INFO: Om @Home te activeren, moet elke gebruiker van de Verisure App over een eigen login en wachtwoord beschikken. U kan @Home niet op meerdere apparaten activeren als u dezelfde gebruiker op deze verschillende apparaten gebruikt.

 1. Klik in het beginscherm op ‘Meer’.
 2. Selecteer ‘Gebruikers’.
 3. Klik op @HOME
 4. Kies de juiste gebruiker (uzelf)
 5. Activeer de optie ‘Delen’ en volg de instructies op het scherm.

Als de Verisure app nog geen toegang heeft tot locatiegegevens op uw telefoon, wordt u gevraagd om de Verisure app toegang te verlenen tot uw locatie.

2. ACTIVEER @HOME SOS

Zodra @HOME is geactiveerd, kan u de SOS-knop zeer eenvoudig activeren.

Voor u de dienst activeert, raadpleeg eerst de gebruiksvoorwaarden.

Alle nodige info om snel te starten vindt u ook terug op het startscherm van de app.

Hoe activeert u ‘@Home SOS’?

 1. Zodra ‘@Home’ is ingeschakeld (zie hierboven), scrolt u in het startscherm naar beneden tot u ‘@Home SOS’ ziet
 2. Tik op ‘Lees meer’ om de activering te starten.
 3. Lees de informatie in ‘@Home SOS’ en klik op ‘Volgende’.
 4. Raadpleeg en aanvaard de algemene voorwaarden en het privacybeleid
 5. Klik op ‘Activeren’.

FAQ Recherche pour : résultats← Retour

 • Services – Partnerverzekeringen

  Allianz, AXA en BaloiseInsurance erkennen uw Verisure systeem. Voor meer info: klik hier.

 • Diensten – Officiële partners van Verisure

  Verisure wordt bij u in de buurt vertegenwoordigd door onze lokale alarminstallateurs, ook wel partners genoemd. Zij zijn gespecialiseerd in onze technologie en alarmsystemen. De alarminstallateur helpt u om de meest geschikte Verisure-alarmoplossing te kiezen voor uw woning.

  Onze alarminstallateurs zijn:

  • CEVV Technical Services
  • Electrone
  • LRC Safety
  • Celds
  • CallExcell

   

 • Diensten – Krijg ik een Incert certificaat?

  Het Verisure systeem en zijn componenten voldoen aan de geldende eisen, zoals de Europese norm EN50131 voorschrijft voor graad 2 alarmsystemen, zonder te voldoen aan het Incert-attest. Onze systemen zijn vergelijkbaar met Incert-gecertifieerde systemen van risiconiveau 1 en bieden zelfs bijkomende voordelen. We zetten de belangrijkste voordelen even op een rijtje:

  • De Verisure meldkamer is 24u op 24 verbonden met het Verisure alarmsysteem via een dubbel communicatiesysteem : GPRS + Internet.
  • Ons systeem biedt de mogelijkheid om elke twijfel bij alarm weg te nemen aan de hand van beeldmateriaal. Dit maakt een snelle interventie van de hulpdiensten mogelijk, indien nodig.
  • Bovenop het alarmsysteem voorzien van fotodetectoren zorgt Verisure voor een interventiedienst door een mobiele bewaker ter verificatie ter plaatse.
  • De centrale (het hart en geheugen van het systeem) wordt steeds geïnstalleerd in een beveiligde zone binnen uw woning.
  • Verisure beschikt over een meldkamer erkend door het Ministerie van Binnenlandse zaken. De alarmen worden steeds opgevolgd door een alarmoperator. Daarnaast is onze meldkamer gecertificeerd volgens de Europese norm EN50518. Dit bewijst dat onze meldkamer voldoet aan alle bouwtechnische en organisatorische eisen voorgeschreven door deze norm dewelke ervoor zorgen dat de kwaliteit en de continuïteit van de dienstverlening gegarandeerd worden.
  • Ons systeem beschikt over een SOS-systeem voor noodgevallen. Alarmen afkomstig van het Verisure alarmsysteem worden 24 op 7 behandeld door onze Verisure alarm operatoren. Deze zorgen voor een vlugge en adequate interventie.

  Indien u dat wenst, kunnen wij u een verzekeringsattest bezorgen dat aangeeft dat u bent aangesloten bent bij een meldkamer erkend door het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

 • Kan het alarm ’s nachts geactiveerd blijven?

  U kunt het alarm steeds activeren in de delen van het huis die u niet gebruikt. Dit doet u heel eenvoudig via het bedieningspaneel. U kunt het alarm ook zo instellen dat kleine huisdieren zich vrij in huis kunnen bewegen als het alarm geactiveerd is.