Vul onderstaand contactformulier in en wij bekijken samen met u de mogelijkheden

Wanneer u verhuist zijn er altijd veel zaken waar u rekening mee moet houden. Laat ons alvast een last wegnemen en zorgen voor uw alarmsysteem!

Image-movinghouse
Ik geef ook de contactgegevens van de toekomstige bewoner
U gaat ermee akkoord dat Verisure uw persoonsgegevens mag verwerken in overeenstemming met ons privacybeleid. En als u ons de gegevens van de toekomstige bewoner verstrekt, verplicht u zich door het verstrekken van deze informatie de bovengenoemde persoon vooraf te informeren dat u zijn of haar persoonlijke gegevens aan Verisure verstrekt om in de nabije toekomst gecontacteerd te worden in verband met de overname van het Verisure-alarmsysteem en zijn of haar toestemming te verkrijgen voor het gebruik van zijn of haar persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid.

FAQ

Het contract wordt afgesloten voor een initiële duur van 12 of 24 maanden, afhankelijk van de door u gemaakte keuze bij contractsluiting en te rekenen vanaf de ondertekening. Hierna wordt de overeenkomst stilzwijgend voor onbepaalde duur verlengd, tenzij u uiterlijk twee maanden voor het verstrijken van deze initiële periode het contract heeft beëindigd. Vanaf de verlenging kan het contract ten allen tijde schriftelijk worden opgezegd met een opzegtermijn van twee maanden.

Ja, in de Vbox Pro, het hart en brein van het alarmsysteem, bevindt zich een batterij. Deze neemt de stroomtoevoer over. De accu gaat bij normaal gebruik 24u mee.

Ja, de in/uitlooptijd kan variëren tussen 1 seconde en 255 seconden. Dit kan gewijzigd worden door de technische klantendienst. Uit beveiligingsoogpunt is een zo kort mogelijke inlooptijd het beste.

Gebruik de link die u hebt ontvangen per e-mail op de dag van installatie. Hebt u geen e-mail ontvangen of werkt de link niet (goed)? Contacteer dan onze klantendienst.

Verisure wordt bij u in de buurt vertegenwoordigd door onze lokale alarminstallateurs, ook wel partners genoemd. Zij zijn gespecialiseerd in onze technologie en alarmsystemen. De alarminstallateur helpt u om de meest geschikte Verisure-alarmoplossing te kiezen voor uw woning.

Onze alarminstallateurs zijn:

  • CEVV Technical Services
  • Electrone
  • LRC Safety
  • Celds
  • CallExcell