Word gratis teruggebeld

Indien u op de pijl klikt, betekent dit dat u onze privacy- en cookieverklaring heeft gelezen en geaccepteerd.

Een draadloos alarm voor uw huis

Er zijn bedrade en draadloze alarmen.

Beide alarmsystemen hebben detectoren op strategische plaatsten in de woning om een inbraak of brand te kunnen detecteren. Deze zijn aangesloten op een centrale unit die meestal centraal in de woning geplaatst wordt. Het Verisure alarmsysteem is verbonden met een gecertificeerde meldkamer die de hulpdiensten kan bellen in geval van nood.

Er werd lang gedacht dat bedrade alarmsystemen betrouwbaarder waren omdat de signalen niet via radiogolven verzonden worden. Niet verwonderlijk dus dat dit alarm het meest gekozen werd.
Er werd ook onterecht gedacht dat digitale signalen gemakkelijk gehackt kunnen worden en dat het signaal tussen de detectoren betrouwbaarder was met een bedraad alarm.
Radiogolven kunnen zo immers niet verbroken worden.

Maar dat is al lang verleden tijd. Draadloze alarmsystemen hebben een enorme ontwikkeling ondergaan en zijn geëvolueerd naar nieuwste technologieën.

alarme sans fil draadloos alarmsysteem
beste Alarmsysteem systeme d alarme

Een 100% state-of-the-art verbinding

Vandaag is een draadloos alarm efficiënter in het verzenden van informatie dan een bedraad alarm.

Het valt niet meer gemakkelijk te hacken omdat het meestal meerdere beveiligingsniveaus heeft en verschillende verbindingsopties.

Bij Verisure wordt een alarm verzonden via 4 communicatiekanalen: GPRS, SMS, CSD en internetkabel. Als één kanaal onderbroken wordt, nemen de anderen het automatisch over. Zo wordt de continuïteit van de bescherming van de woning altijd gewaarborgd, in tegenstelling tot het bedraad systeem. De overdracht van alarmsignalen is dus eficiënter dan bij een bekabeld systeem, zowel tussen de verschillende componenten en detectoren als naar de centrale (in het geval van Verisure, in de meldkamer).

Een 100% flexibel systeem voor meer efficiëntie

Een draadloos alarm past zich 100% aan elke woning aan, omdat het exact kan worden geplaatst volgens de analyse van de veiligheidsexpert en niet enkel waar er bekabeling is.

De componenten zijn beter geïntegreerd in uw interieur.  Er lopen immers geen kabels van de componenten naar de centrale unit.  Bovendien kan het alarmsysteem op elk moment worden aangepast aan uw behoeften: als u vindt dat een detector op een specifieke locatie moet worden toegevoegd, kan u er daar gewoon één monteren en aansluiten op het systeem.

U kan ook ten volle te profiteren van nieuwe producten die door Verisure worden aangeboden, aangezien het altijd mogelijk is om extra componenten toe te voegen. Zo evolueert het alarmsysteem van uw woning mee met de tijd en de nieuwste technologieën.

alarme sans fil

Een prijs op maat, aangepast aan elk huishouden

De prijs van een draadloos alarm is in het algemeen goedkoper dan het bedrade equivalent.

Een appartement van 85m2 heef niet dezelfde behoeften als een huis van 250m2, en dat heeft natuurlijk een invloed op de prijs van het alarm. Er is dus geen vaste prijs voor onze alarmen, maar we geven steeds een prijs op maat, die aan uw behoeften aangepast is.

Daarom sturen we een veiligheidsadviseur om een gratis veiligheidsstudie uit te voeren in uw woning en die u gratis en vrijblijvend een aangepaste offerte op maat maakt.

Meer over onze alarmsystemen

Vergelijking bedraad - draadloos alarm

 Bedraad alarmDraadloos alarm
Netwerk1 kanaal:  via bedraad systeem4 kanalen : internet, GPRS, SMS, CSD
FlexibiliteitAfhankelijk van de bedrading voor het plaatsen van componenten100% flexibel en aanpasbaar aan de noden van de woning
TechnologieEens geïnstalleerd kan er weinig tot niets meer aan veranderenComponenten kunnen veranderd of aangepast worden aan de nieuwe noden en  technologieën
PrijsMeestal duurder omdat het meer tijd en moeite kost voor een installatieGewoonlijk goedkoper omdat het snel en eenvoudig geïnstalleerd kan worden

Verisure

 

Vraag uw gratis offerte aan

*

FAQ

Ja, in de Vbox Pro, het hart en brein van het alarmsysteem, bevindt zich een batterij. Deze neemt de stroomtoevoer over. De accu gaat bij normaal gebruik 24u mee.

U kunt het alarm steeds activeren in de delen van het huis die u niet gebruikt. Dit doet u heel eenvoudig via het bedieningspaneel. U kunt het alarm ook zo instellen dat kleine huisdieren zich vrij in huis kunnen bewegen als het alarm geactiveerd is.

Verisure wordt bij u in de buurt vertegenwoordigd door onze lokale alarminstallateurs, ook wel partners genoemd. Zij zijn gespecialiseerd in onze technologie en alarmsystemen. De alarminstallateur helpt u om de meest geschikte Verisure-alarmoplossing te kiezen voor uw woning.

Onze alarminstallateurs zijn:

  • CEVV Technical Services
  • Electrone
  • LRC Safety
  • Celds
  • CallExcell

U denkt er over uw woning te laten beveiligen? U bent van plan een alarmsysteem te laten installen, maar u wil eerst een idee van de prijs hebben? Klik dan hier om de prijs van ons alarmsysteem te bepalen.

Bij Verisure krijgt u een gepersonaliseerde offerte voor een alarm. Meer lezen.

* Geniet van 50% korting op de pakketten! 50% korting, prijs incl. 21% BTW, op de installatiekosten van de pakketten bij installatie van het Verisure-alarmsysteem, binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. Aanbieding geldig tot en met 31/12/2023.