Verisure is de nummer 1 in België en Europa

We bieden een draadloos alarmsysteem voor particulieren en professionals, op maat van uw woning of het bedrijf. Deze gepersonaliseerde offerte is gratis en vrijblijvend.

Interesse? Vul gewoon het onderstaande formulier in. Zo kunnen we uw behoeften beter te begrijpen en een afspraak met een veiligheidsexpert in uw regio voorstellen. Deze afspraak is uiteraard volledig gratis en vrijblijvend. Wij proberen steeds een tijdstip voor te stellen die het best bij uw planning past. Tijdens de veiligheidsstudie krijgt u niet alleen een diagnose over de veiligheid van uw pand, maar ook een gedetailleerde demonstratie van het alarmsysteem en een offerte op maat.

Hoe werkt het Verisure alarmsysteem?

 • Gevelplaat
  Gevelplaat

  Deze plaat wordt aan de gevel geplaatste en verkleint meteen het risico op inbraak dankzij het afschrikkingseffect.

 • StarKey
  StarKey

  Het systeem in- of uitschakelen door de Starkey tegen het bedieningspaneel te houden.

 • Shocksensor
  Shocksensor

  Detecteren inbraken voor ze plaatsvinden door trillingen van een inbraakpoging te registreren.

 • Fotodetector
  Fotodetector

  Worden geactiveerd in geval van beweging wanneer het alarm afgaat, sturen 3 foto’s naar de meldkamer en laten de operator toe een visuele controle uit te voeren.

 • VoiceBox
  VoiceBox

  De Voicebox is een luidspreker met een microfoon en een geïntegreerde sirene. Wanneer het alarm afgaat, kan de operator luisteren en rechtstreeks met u praten. Hierdoor kan hij nog sneller de juiste actie ondernemen.

 • VBox Pro
  VBox Pro

  Het hart van het alarmsysteem verzendt het signaal via het gsm-netwerk en internet.

 • Verisure App
  Verisure App

  U kunt het alarmsysteem eenvoudig bedienen via de mobiele Verisure App.

 

Vraag uw gratis offerte aan

*

* Geniet van 50% korting op de pakketten! 50% korting, prijs incl. 21% BTW, op de installatiekosten van de pakketten bij installatie van het Verisure-alarmsysteem, binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. Aanbieding geldig tot en met 31/12/2023.