De Verisure meldkamer

De meldkamer van Verisure wordt 24/24, 7/7 bemand door speciaal opgeleide operatoren. Zij zijn gespecialiseerd in het interpreteren en controleren van de oorzaak van het alarm en kunnen snel beslissen welke maatregelen nodig zijn.

De meldkamer werkt uitsluitend voor klanten van Verisure. Anders dan bij andere meldkamers werken onze operatoren uitsluitend met de techniek en de diensten die wij aanbieden. Zo kunnen wij de beste service in de markt bieden.

Het is de eerste meldkamer in België die voldoet aan de strengste Europese certificaten betreffende de kwaliteit van de service, interventiesnelheid en veiligheid voor de klant. Bovendien is de meldkamer NEN-EN50518 en ISO9001 gecertificeerd. Voor meer informatie, klik hier.

Alarmsystemen systeme d'alarme

Onze componenten

Elk huis of bedrijf heeft zijn eigen behoefte qua beveiligingsproducten. Het Verisure alarm past zich aan alle beveiligingsbehoeften van iedere woning of bedrijf aan. Alle beveiligingsproducten beschikken over de meest geavanceerde technologie. Ontdek hoe we voor de veiligheid van elk gezin zorgen met het Verisure alarm of waarom ons bedrijfsalarm de beste beveiligingsoptie is voor elke firma.

Vraag uw gratis offerte aan

VoicePad
VoicePad

Met het VoicePad bedieningspaneel kunt u het alarm in- en uitschakelen. Daarnaast heeft het ook een sirene- en SOS-functie.

De draadloze VoicePad bestaat uit een verlicht touchscreen, speaker, SOS-knop en microfoon. Activeer en deactiveer het alarm met uw gepersonaliseerde Starkey-badge of op afstand met de Verisure afstandsbediening. In het geval van een alarm, kunt u deze ook gebruiken om met een agent van de alarmcentrale te spreken.

Shocksensor
Shocksensor

De shocksensoren beveiligen deuren, ramen en andere strategische toegangspunten.

Ze activeren het alarmsysteem wanneer ze trillingen detecteren die geassocieerd worden met een inbraak. Zo kunnen we de inbraak opsporen nog voordat deze heeft plaatsgevonden. De meldkamer kan daardoor nog sneller ingrijpen. Op die manier creëert u een veiligheidsschild rondom uw woning. De trillingsdetectoren beschermen u niet alleen tegen indringers wanneer u weg bent, maar ook wanneer u slaapt en u de gedeeltelijke beveiliging hebt ingeschakeld.

GuardVision camera detector
GuardVision camera detector

De GuardVision camera detector is een bewegingsdetector gecombineerd met een high-definition camera en nachtzicht, waardoor u kwaliteitsfoto’s en video’s kunt maken wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

Deze geavanceerde detector stelt de alarmcentrale-agenten in staat om bij alarm een ​​incident (of het nu gaat om een ​​poging tot inbraak, brand of een SOS-alarm) te verifiëren. Uiteraard heeft de operator alleen toegang tot deze beelden in het geval van een alarm. U kunt deze afbeeldingen ook bekijken via de Verisure-app.

Arlo indoor camera
Arlo indoor camera

De Arlo indoor camera is 24/24, 7/7 actief, zodat u altijd kunt zien wat er in uw huis of bedrijf plaatsvindt. Kijk wanneer u wilt wat er is gebeurd.

In de live opgenomen video’s, kunt u ook inzoomen op objecten om de kleur en details beter te zien. Zelfs als het object in beweging is.

Indoor en Outdoor bewakingscamera
Indoor en Outdoor bewakingscamera

Ontvang real-time high-definition beelden op uw telefoon of tablet, en blijf op elk moment op de hoogte wat er gebeurt, waar u ook bent. Met de Arlo camera aangesloten op het Verisure alarmsysteem heeft u alles onder controle.

In geval van een geverifieerd alarm evalueert een gekwalificeerde operator de situatie en stelt hij de politie onmiddellijk op de hoogte voor een interventie.
Verisure stuurt vervolgens een bewaker. De beelden zijn alleen beschikbaar voor onze teams in het geval van een alarm.

Meer lezen over Arlo camera’s

Arlo slimme deurbel
Arlo slimme deurbel

Met de Arlo draadloze slimme deurbel heeft u direct zicht op wat er buiten uw huis plaatsvindt. Ontvang notificaties, kijk, luister en communiceer met de bezoeker via uw smartphone.

U kunt op ieder moment en plaats zien wat er in uw huis heeft plaatsgevonden terwijl u weg was.

Afbeeldingen en video’s worden 30 dagen veilig opgeslagen in de cloud. In het geval van een incident, kunnen onze operatoren de foto’s en video’s bekijken die met de camera van de Arlo slimme deurbel zijn gemaakt.

ZeroVision, ons anti-inbraak rookgordijn
ZeroVision, ons anti-inbraak rookgordijn

ZeroVision produceert een mist die maakt het onmogelijk te zien in minder dan 60 seconden!

ZeroVision biedt onmiddellijke bescherming tegen inbrekers want als ze niets kunnen zien, kunnen ze niets stelen!

Uw huis of bedrijf en uw bezittingen zijn veilig.

StarKey
StarKey

Met de StarKey alarmsleutel kan elk gezinslid gemakkelijk het alarmsysteem in- en uitschakelen.

Hou de sleutel tegen het bedieningspaneel, druk op de knop en klaar. Elke StarKey heeft een unieke identiteit. Zo weet u wie thuiskomt of vertrekt. U kan ook heel gemakkelijk een verloren sleutel blokkeren of een nieuwe registreren.

LOCKGUARD™ Slim Slot
LOCKGUARD™ Slim Slot

Met het LOCKGUARD™ slimme slot kunt u uw deur op afstand vergrendelen en ontgrendelen. U heeft geen sleutel meer nodig.

U kunt ook een melding ontvangen wanneer deze is vergrendeld of ontgrendeld, de ontgrendelingsgeschiedenis bekijken en beslissen wie de deur kan vergrendelen of ontgrendelen. Bij een SOS-alarm kan een agent van de alarmcentrale ook op afstand uw deur ontgrendelen zodat de hulpdiensten binnen kunnen komen. U kunt nog een stap verder gaan door automatiseringen in te stellen, zoals automatische deurvergrendeling wanneer het alarm wordt geactiveerd of een bezorger binnenlaten door het gebruik van het slimme slot te combineren met de Arlo-deurbel.

Rookmelder
Rookmelder

De Verisure rookmelders communiceren met u en met elkaar.

De rookmelders zijn in serie gekoppeld en waarschuwen zowel met een gesproken bericht als met een alarmsignaal zodat iedereen in huis onmiddellijk weet waar de rook zich ontwikkelt.

Met de Fire Pro dienst verwittigt het systeem de meldkamer. Bovendien krijgt u een melding op uw GSM. De rookmelder meet ook de kamertemperatuur en de relatieve luchtvochtigheid. Meer lezen.

Verisure afstandsbediening
Verisure afstandsbediening

Met de afstandsbediening van Verisure kunt u het alarmsysteem binnen een straal van 15 meter activeren en deactiveren.

Het is een persoonlijk onderdeel dat u in uw zak, aan uw sleutelbos of in uw tas kunt meedragen. Het voert acties uit door op knoppen te drukken en identificeert automatisch de gebruiker bij het uitvoeren van acties (zoals het alarm in- en uitschakelen en SOS).

De afstandsbediening geeft aan of er nog deuren of ramen in uw huis open staan, waardoor u uw systeem niet kunt activeren. Elke Verisure afstandsbediening is gekoppeld aan een specifieke gebruiker en heeft dus een eigen identiteit. Dit maakt het gemakkelijk om in- en uitgangen te identificeren.

SmartPlug
SmartPlug

Met de SmartPlug in uw systeem kunt u via de Verisure App op afstand de lampen en bijna alle elektrische toestellen in uw woning bedienen, waar u zich ook bevindt.

Als de SmartPlug op het alarmsysteem is aangesloten, kunt u toestellen aan- of uitzetten door het alarm in of uit te schakelen, of de lampen aanzetten wanneer het alarm afgaat.

Dit is een eenvoudige manier om uw woning veiliger en comfortabeler te maken. Bovendien bespaart u ook nog eens energie. Meer lezen.

Waterdetector
Waterdetector

Met de Waterdetector voorkomt u waterschade.

Een eenvoudige manier om tijdig lekken en overstromingen op te sporen.

Plaats de Waterdetector op plaatsen met een hoog risico op lekken, bij voorkeur zo dicht mogelijk bij de wasmachine, vaatwasser of onder de gootsteen. De Waterdetector maakt gebruik van drie metalen voetjes om het water op te sporen. Gebruik de sensor-kabel voor plekken waar de Waterdetector zelf niet kan staan, zoals bij pijpleidingen en tussen, achter of onder toestellen.

VBox Pro
VBox Pro

VBox Pro is het hart en brein van het alarmsysteem.

Hij staat centraal bij alle communicatie binnen het systeem en met de meldkamer, waarmee hij via GSM en via internet verbonden is.

Twee communicatiekanalen zorgen ervoor dat het alarmsysteem altijd is aangesloten op de meldkamer, ook als de netwerkverbinding niet werkt of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.

Vbox Micro
Vbox Micro

Met de VBox Micro is jouw alarmsysteem nog beter beveiligd tegen storingen omdat je altijd beschikt over een tweede verbinding.

Met zowel VBox Pro als de VBox Micro beschik je over een extra veilig alarmsysteem. Door je alarmsysteem aan te vullen met VBox Micro is het nog beter beveiligd tegen storingen omdat je altijd beschikt over een tweede verbinding. Als één VBox wordt gesaboteerd, is de andere nog in werking. Je bent altijd aangesloten op de meldkamer, ook als het GSM-netwerk uitvalt. Bij eventuele onderbreking van de communicatie tussen de componenten van het alarmsysteem en de VBox of de VBox Micro, worden de componenten automatisch doorgeschakeld naar de VBox die wel werkt.

Nightcontrol
NightControl

Verisure NightControl is een extra afstandsbediening die u kan gebruiken om de SOS-functie van het alarmsysteem te activeren, maar ook om de gedeeltelijke beveiliging en de deurbelfunctie in en uit te schakelen.

U legt de NightControl best naast uw bed. Zo kunt u er gemakkelijk bij mocht er ‘s nachts iets gebeuren. Hulp nodig? Druk dan 3 seconden lang op beide SOS-knoppen. Er gaat dan meteen een signaal naar de Verisure meldkamer. Daarna spreekt u een bericht in, zodat we weten wat er aan de hand is.

Paniekknop
Paniekknop

Bescherm uzelf en uw zaak tegen bedreigende situaties dankzij de Verisure Paniekknop.

Een discrete knop die op een onopvallende plaats wordt gemonteerd onder een toonbank of bureau. Met de Paniekknop kunt in één enkele klik onze meldkamer alarmeren. Onze gecertificeerde operatoren ontvangen meteen de foto’s die genomen worden door de fotodetectoren en zullen onmiddellijk de hulpdiensten en een bewakingsagent verwittigen.

De CVR Pro videocamera
De CVR Pro videocamera

Dit component dient als CCTV-camera voor uw bedrijf en ook als bewegingsdetector wanneer het alarmsysteem actief is. In geval van een alarm kan de agent van de Alarmcentrale ook spreken en luisteren via de CVR Pro-camera om snel de situatie te beoordelen en indien nodig de hulpdiensten te verwittigen. De video's worden opgeslagen in een beveiligde cloud.

Klik hier voor meer informatie.

De outdoor pad
De outdoor pad

De outdoor pad maakt het in- en uitschakelen van het systeem eenvoudig, zelfs voordat u de woning of het bedrijf betreedt. In combinatie met de LockGuard maakt het een veilige en snelle toegang mogelijk. Wat bijvoorbeeld zeer nuttig kan zijn voor levering van pakketjes of voor het thuiskomen van kinderen van school.

Klik hier voor meer informatie.

 

Vraag uw gratis offerte aan

*

FAQ

Het contract wordt afgesloten voor een initiële duur van 12 of 24 maanden, afhankelijk van de door u gemaakte keuze bij contractsluiting en te rekenen vanaf de ondertekening. Hierna wordt de overeenkomst stilzwijgend voor onbepaalde duur verlengd, tenzij u uiterlijk twee maanden voor het verstrijken van deze initiële periode het contract heeft beëindigd. Vanaf de verlenging kan het contract ten allen tijde schriftelijk worden opgezegd met een opzegtermijn van twee maanden.

Ja, in de Vbox Pro, het hart en brein van het alarmsysteem, bevindt zich een batterij. Deze neemt de stroomtoevoer over. De accu gaat bij normaal gebruik 24u mee.

Ja, de in/uitlooptijd kan variëren tussen 1 seconde en 255 seconden. Dit kan gewijzigd worden door de technische klantendienst. Uit beveiligingsoogpunt is een zo kort mogelijke inlooptijd het beste.

Gebruik de link die u hebt ontvangen per e-mail op de dag van installatie. Hebt u geen e-mail ontvangen of werkt de link niet (goed)? Contacteer dan onze klantendienst.

Verisure wordt bij u in de buurt vertegenwoordigd door onze lokale alarminstallateurs, ook wel partners genoemd. Zij zijn gespecialiseerd in onze technologie en alarmsystemen. De alarminstallateur helpt u om de meest geschikte Verisure-alarmoplossing te kiezen voor uw woning.

Onze alarminstallateurs zijn:

  • CEVV Technical Services
  • Electrone
  • LRC Safety
  • Celds
  • CallExcell