Wat stelen inbrekers het meest?

Een inbraak is altijd een traumatische gebeurtenis en genereert gemiddeld tussen de 3.000 en 4.500 euro aan schade.

Maar wat stelen inbrekers als eerste?

iconmonstr-phone-1 (4) Created with Sketch. Appelez-nous iconmonstr-calculator-6 Created with Sketch. Vraag een gratis offerte aan

Top 3 van de meest gestolen goederen

Juwelen

Juwelen blijven het meest gestolen bezit. Deze trend neemt toe. Tussen 2009 en 2015 is hun aanwezigheid in de buit van inbrekers gestegen van 37% tot 54%. Laat ze dus niet liggen en houd ze uit het zicht.

Computeruitrusting

Ook fototoestellen, videoopnameapparatuur, computers en andere apparatuur zijn zeer gewild. Met de komst van tablets, smartphones en laptops worden ze een steeds belangrijker doelwit. Bewaar de facturen van deze artikelen en hun serienummers zorgvuldig, zodat u in geval van diefstal uw bezittingen kunt identificeren.

Cash

Cash geld is duidelijk een gemakkelijk doelwit voor inbrekers. Indien mogelijk, vermijd het houden van contant geld in uw huis, zelfs als het goed verborgen is, want inbrekers aarzelen niet om elke lade om te keren om zoveel mogelijk cash geld te vinden.

Jewels

Beveilig optimaal uw woning

Volgens de officiële statistieken van de federale politie waren er alleen al in 2017 53.284 inbraken in privéwoningen. Het is daarom meer dan nodig om uw woning effectief te beveiligen om het risico van inbraken tot een minimum te beperken.

Bij Verisure bieden wij u een gratis beveiligingsstudie van uw woning, vergezeld van een gratis offerte op maat voor een bewaakt alarmsysteem op afstand.

Dit zorgt ervoor dat uw woning optimaal beschermd is tegen inbraak, brand en noodgevallen.

Install

Beveilig uw woning

1

Gaat het over uw hoofdverblijfplaats?

Waar is uw woning gelegen?

Wat zijn de toegangswegen naar uw woning?

Zijn er meerdere toegangen tot uw woning?

Heeft uw woning tralies voor de ramen?

Is uw woning vaak onbewoond?

Bent u of zijn uw buren slachtoffer geweest van een inbraak?

Vul uw gegevens in voor een offerte op maat!

*Verplichte velden

Indien u op Verzenden klikt, betekent dit dat u onze privacyvoorwaarden heeft gelezen

loading

Geniet nu van 200€ korting*

*€200 korting op de kosten van de installatie als deze plaatsvindt binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbod niet cumuleerbaar.

 • 503 Critiques
 • Uitstekend
 • Star Copy 3 Created with Sketch. Star Copy 3 Created with Sketch. Star Copy 3 Created with Sketch. Star Copy 3 Created with Sketch. Star Copy 3 Created with Sketch.
Découvrez l'avis de nos clients
Robert Herremans
Star Copy 3 Created with Sketch. Star Copy 3 Created with Sketch. Star Copy 3 Created with Sketch. Star Copy 3 Created with Sketch. Star Copy 3 Created with Sketch.
Suleiman Daban
Star Copy 3 Created with Sketch. Star Copy 3 Created with Sketch. Star Copy 3 Created with Sketch. Star Copy 3 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
Hellin Didier
Star Copy 3 Created with Sketch. Star Copy 3 Created with Sketch. Star Copy 3 Created with Sketch. Star Copy 3 Created with Sketch. Star Copy 3 Created with Sketch.

FAQ Recherche pour : résultats ← Retour

 • Inbraakbeveiliging: wat zijn de meest effectieve manieren om uw huis te beveiligen?

  In de beveiligingsmarkt bestaat een breed aanbod van verschillende producten en diensten om uw huis of bedrijf te beschermen tegen inbraken. Wat zijn hun voor- en nadelen? Welke te kiezen en hoe uw behoeften te bepalen? Meer lezen.

 • Home jacking: wat is dat?

  Wat verstaan we onder een homejacking of een home invasion? Een home-invasion is een inbraak die plaatsvindt terwijl de bewoners thuis zijn. Het is een recente vorm van overval met geweld in de huizen van de slachtoffers, omdat waarbij het bij ernstigste gevallen gepaard kan gaan met geweldpleging door de inbrekers. Dit fenomeen neemt in België in aantal steeds toe. We noemen het homejacking, wanneer inbrekers daarnaast ook met de auto(‘s) van de slachtoffers er van door gaan. Meer lezen.

 • Is het offerte voor een alarmsysteem gratis?

  We bieden een draadloos alarmsysteem voor particulieren en professionals, op maat van uw woning of het bedrijf. Deze gepersonaliseerde offerte is gratis en vrijblijvend. Interesse? Klik dan hier.

 • Is het alarmsysteem draadloos?

  Ja! U wil het alarmsysteem vinden dat het best bij uw woning past, maar u weet niet zeker wat te kiezen? Waarom overweegt u geen draadloos alarmsysteem? Ontdek het hier!