Jewels

Top 3 van de meest gestolen goederen

Juwelen

Juwelen blijven het meest gestolen bezit. Deze trend neemt toe. Tussen 2009 en 2015 is hun aanwezigheid in de buit van inbrekers gestegen van 37% tot 54%. Laat ze dus niet liggen en houd ze uit het zicht.

Computeruitrusting

Ook fototoestellen, videoopnameapparatuur, computers en andere apparatuur zijn zeer gewild. Met de komst van tablets, smartphones en laptops worden ze een steeds belangrijker doelwit. Bewaar de facturen van deze artikelen en hun serienummers zorgvuldig, zodat u in geval van diefstal uw bezittingen kunt identificeren.

Cash

Cash geld is duidelijk een gemakkelijk doelwit voor inbrekers. Indien mogelijk, vermijd het houden van contant geld in uw huis, zelfs als het goed verborgen is, want inbrekers aarzelen niet om elke lade om te keren om zoveel mogelijk cash geld te vinden.

Beveilig optimaal uw woning

Volgens de officiële statistieken van de federale politie waren er alleen al in 2017 53.284 inbraken in privéwoningen. Het is daarom meer dan nodig om uw woning effectief te beveiligen om het risico van inbraken tot een minimum te beperken.

Bij Verisure bieden wij u een gratis beveiligingsstudie van uw woning, vergezeld van een gratis offerte op maat voor een bewaakt alarmsysteem op afstand.

Dit zorgt ervoor dat uw woning optimaal beschermd is tegen inbraak, brand en noodgevallen.

Vraag uw gratis offerte aan

Install

Vraag uw gratis offerte aan

FAQ

Ja, in de Vbox Pro, het hart en brein van het alarmsysteem, bevindt zich een batterij. Deze neemt de stroomtoevoer over. De accu gaat bij normaal gebruik 24u mee.

U kunt het alarm steeds activeren in de delen van het huis die u niet gebruikt. Dit doet u heel eenvoudig via het bedieningspaneel. U kunt het alarm ook zo instellen dat kleine huisdieren zich vrij in huis kunnen bewegen als het alarm geactiveerd is.

Verisure wordt bij u in de buurt vertegenwoordigd door onze lokale alarminstallateurs, ook wel partners genoemd. Zij zijn gespecialiseerd in onze technologie en alarmsystemen. De alarminstallateur helpt u om de meest geschikte Verisure-alarmoplossing te kiezen voor uw woning.

Onze alarminstallateurs zijn:

  • CEVV Technical Services
  • Electrone
  • LRC Safety
  • Celds
  • CallExcell

U denkt er over uw woning te laten beveiligen? U bent van plan een alarmsysteem te laten installen, maar u wil eerst een idee van de prijs hebben? Klik dan hier om de prijs van ons alarmsysteem te bepalen.

Bij Verisure krijgt u een gepersonaliseerde offerte voor een alarm. Meer lezen.