Word gratis teruggebeld

Indien u op de pijl klikt, betekent dit dat u onze privacy- en cookieverklaring heeft gelezen en geaccepteerd.

alarm vergelijken

Definieer uw behoeften

Waarom heeft u een alarm nodig? U wilt een alarm vergelijken? Waar bent u naar op zoek?

Het is belangrijk om u deze vragen te stellen om beter te begrijpen waar u naar op zoek moet. Wenst u een alarm om meer controle over uw woning te hebben, en dus een systeem dat vooral gericht is op domotica? Of wil u vooral uw woning beveiligen? Beheert u het systeem liever zelf in geval van een alarm? En heeft u liever dat u een inbraak zelf of met behulp van naasten behandelt? Wist u dat het ook beheerd kan worden door een professionele veiligheidsdienst?

Waarom al deze vragen?
Er zijn evenveel alarmen als behoeften. Daarom is het essentieel om goed te weten wat u wil en dit met een professional te bespreken.

Alarmen vergelijken

Zelf gemonitorde alarmsystemen zijn aangesloten op een berichtensysteem. In geval van een alarm word een melding gestuurd, bvb via SMS, om u te informeren. Het is aan u om actie te ondernemen: ofwel gaat u zelf ter plaatse ofwel probeert u iemand te contacteren om te zien wat er thuis aan de hand is.
Dit systeem heeft een erg voordelige prijs. Meestal heeft het systeem een vaste prijs voor de componenten, en indien het draadloos is, kan u het vaak zelf plaatsen. Voor een bekabeld systeem moet u ook rekening houden met installatiekosten. Er moet immers bekabeling voorzien worden van de componenten naar de centrale unit. In sommige gevallen dient ook voor de berichtendienst betaald te worden.

Bewaakte alarmsystemen zijn verbonden met een meldkamer. De Verisure meldkamer, die vlakbij de NATO ligt in Brussel, is gecertificeerd en erkend door het ministerie van Binnenlandse Zaken. In geval van een alarm kunnen onze operatoren via het alarmsysteem in huis kijken en luisteren en praten met de aanwezigen om direct de juiste actie te nemen.
Het voordeel van dit systeem is dat in geval van alarm onmiddellijk een operator gewaarschuwd wordt, of u nu thuis bent of niet. Als hij merkt dat er inderdaad een inbraakpoging is, kan hij meteen de politie bellen. Hij kan ook rechtstreeks praten via de voicebox om de inbrekers proberen af te schrikken. De reactietijd is dus veel effectiever, want we weten dat een inbraak gemiddeld slechts 15 minuten duurt.

Tot slot moet ook hier het onderscheid gemaakt worden tussen draadloze en bedrade bewaakte alarmsystemen. Een bedraad alarm kost meer, omdat de installatie langer duurt en complexer is.

Meer lezen over draadloze en bedrade alarmsystemen

beste Alarmsysteem systeme d alarme
App on Apple Watch

De domotica componenten

Naast de basis elementen voor inbraakdetectie, bieden veel producenten ook domotica-componenten aan. Deze toevoegingen moeten in uw vergelijking in aanmerking worden genomen. Welke zijn deze bijkomende elementen?

Laten we eens kijken wat de mogelijkheden zijn:

  • Rookmelders
  • Waterdetectoren
  • Aangesloten objecten, zoals Smart Plugs
  • Gepersonaliseerde (of niet) badges om het alarm uitschakelen.
  • Een App op uw smartphone
 

Vraag uw gratis offerte aan

*

Het Verisure alarmsysteem

Een Verisure alarmsysteem is op maat van uw woning of bedrijf.

Bij Verisure hebben we goed begrepen elke klant andere behoeften heeft. Een appartement van 85m2 heef niet dezelfde noden als een huis van 250m2, en dat heeft natuurlijk een invloed op de prijs van het alarm.  De ene klant heeft meer domotica- componenten nodig, de andere klant meer beveiligingscomponenten. Wij bieden  een draadloos alarmsysteem dat speciaal ontwikkeld werd opdat het volledig op maat van de behoeften van de klant en zijn de woning geïnstalleerd kan worden.

Daarom zijn er geen vaste prijzen voor onze alarmen maar geven we steeds een op prijs op maat, aangepast aan uw specifieke behoeften.

We sturen een veiligheidsadviseur om gratis veiligheidsstudie uit te voeren in uw woning en die u gratis en vrijblijvend een aangepaste offerte op maat maakt.

alarme sans fil

FAQ

Ja, in de Vbox Pro, het hart en brein van het alarmsysteem, bevindt zich een batterij. Deze neemt de stroomtoevoer over. De accu gaat bij normaal gebruik 24u mee.

U kunt het alarm steeds activeren in de delen van het huis die u niet gebruikt. Dit doet u heel eenvoudig via het bedieningspaneel. U kunt het alarm ook zo instellen dat kleine huisdieren zich vrij in huis kunnen bewegen als het alarm geactiveerd is.

Verisure wordt bij u in de buurt vertegenwoordigd door onze lokale alarminstallateurs, ook wel partners genoemd. Zij zijn gespecialiseerd in onze technologie en alarmsystemen. De alarminstallateur helpt u om de meest geschikte Verisure-alarmoplossing te kiezen voor uw woning.

Onze alarminstallateurs zijn:

  • CEVV Technical Services
  • Electrone
  • LRC Safety
  • Celds
  • CallExcell

U denkt er over uw woning te laten beveiligen? U bent van plan een alarmsysteem te laten installen, maar u wil eerst een idee van de prijs hebben? Klik dan hier om de prijs van ons alarmsysteem te bepalen.

Bij Verisure krijgt u een gepersonaliseerde offerte voor een alarm. Meer lezen.

* Geniet van 50% korting op de pakketten! 50% korting, prijs incl. 21% BTW, op de installatiekosten van de pakketten bij installatie van het Verisure-alarmsysteem, binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. Aanbieding geldig tot en met 31/12/2023.