Publicaties

Publicaties

Persbericht: “Verisure stelt Sven Bols aan als nieuwe Managing Director” 11/06/2015

Verisure-Securitas Direct België en Nederland stelt Sven Bols aan als nieuwe Managing Director

Brussel, 11 juni 2016 – Europese toonaangevend leverancier van professioneel gemonitorde alarmsystemen Verisure Securitas Direct stelt Sven Bols aan als nieuwe Managing Director voor België en Nederland.

Verisure – Securitas Direct is de Europese marktleider in app-gestuurde home controlsystemen via haar merken Verisure en Securitas Direct, met professioneel gemonitorde brand- en inbraakalarmen en een 24/7 beschikbare alarmcentrale.

Het bedrijf heeft 1,8 miljoen klanten in dertien landen in Europa en Zuid-Amerika en stelt wereldwijd 8000 medewerkers en partners te werk. Dankzij een stevige focus op de klanten en de diensten is de snelgroeiende klantendatabase in Europa en Zuid-Amerika een van de meest tevreden in de sector.

Verisure Securitas Direct is een toonaangevende innovator in de snel veranderende markt van connected home. Het bedrijf is al meer dan vijftien jaar aanwezig op de Belgische en Nederlandse markt en telt er bijna 200 werknemers. Tot op heden werden al meer dan 70 000 gezinnen uitgerust met een Verisure alarmsysteem.

Verisure

De nieuwe Managing Director, die zal starten op 1 juli 2015, rapporteert rechtstreeks aan de General Manager voor Frankrijk, België en Nederland, Olivier Allender.

“Sven vervoegt ons met een sterk commercieel trackrecord bij telecomoperator Mobistar. In zijn meest recente rol bekleedde hij de functie van Chief Sales & Distribution Officer. We zijn zeer blij met de komst van Sven op dit kantelmoment voor de groei van het bedrijf. Ik ben ervan overtuigd dat zijn continue klantfocus en multi-channel leiderschapskwaliteiten ons zullen helpen om de groei in België en Nederland te versnellen en om van de wereld van vandaag een veiligere en meer geconnecteerde plaats te maken”, zegt Olivier Allender.

Deze aanvulling in de senior managementstructuur zal de groep ondersteunen in haar ambitieuze plannen voor verdere groei, expansie en innovatie.