Publicaties

Publicaties

Verisure en Arlo winnen 6 prestigieuze ‘reddot’ design awards

Verisure en Arlo wonnen meerdere prestigieuze Red Dot Design Awards 2021

De internationale designwedstrijd, die wereldwijd wordt erkend als een van de meest begeerde labels voor productontwerp en -kwaliteit, wordt beoordeeld door een panel van specialisten en de winnaars zijn diegenen die zich onderscheiden op het gebied van productontwerp en communicatie.

Deze awards zijn een nieuwe stap op weg naar het gedeelde doel van Verisure en Arlo om gemoedsrust te brengen bij gezinnen en eigenaars van kleine bedrijven door de beste beveiligingsoplossingen en -diensten te bieden.

Verisure, dat bekend staat om haar innovatieve marketing, commerciële uitmuntendheid, innovatieve producten en diensten en klantgerichtheid, heeft een van de meest begeerde prijzen gewonnen voor haar nieuwe assortiment alarmcomponenten. Het bekroonde systeem omvat het toetsenbord en de schoksensor (die onmiddellijk pogingen tot inbraak detecteert). Alle producten zijn aangesloten op het 24/7 alarmcentrale, waar agenten inkomende alarmen verifiëren en zo nodig hulp sturen. De Arlo-camera (Essential Spotlight Camera), die ook kan worden aangesloten op het Verisure-systeem, heeft ook een award ontvangen!

Austin Lally, algemeen directeur van de groep Verisure, zegt hierover:

“Voortdurend innoveren zit in ons DNA. Deze prijzen zijn een uitstekende erkenning van ons engagement om baanbrekende producten te ontwerpen, die onze mensen in staat stellen miljoenen gezinnen en kleine bedrijven elke dag te beschermen”

Verisure