Al 25 jaar aanbieder van huisalarmen 

Het meest geïnstalleerde alarmsysteem in Europa

Laat u bellen voor gratis advies!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

Het meest geïnstalleerde huisalarm in Europa

Verisure is een merk van Securitas Direct. Elke dertig seconden wordt er ergens ter wereld een Verisure systeem geïnstalleerd. Ons huisalarm is het meest geïnstalleerde in België. Dankzij onze sterke focus op kwaliteit en service behoren onze klanten tot de meest tevreden in de sector.

 

Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij onze klanten een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor huisalarmen en voor het geconnecteerde slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewakingsagent en een professionele installatie zijn de pijlers van ons aanbod. 

Securitas Direct werd in 1988 opgericht als een onderdeel van het bedrijf Securitas in Zweden. In 2006 werd Securitas Direct een zelfstandige onderneming. De focus heeft altijd gelegen op de ontwikkeling van beveiligingsproducten en -diensten voor woningen en bedrijven. Verisure is de merknaam van ons huidig productaanbod. Met meer dan 2 miljoen klanten en 9.000 medewerkers wereldwijd zijn wij de nummer één in Europa. Onze sterkste groeimarkt is Zuid-Amerika.

Meer over Verisure

Dit is Verisure

02.56

Eigen ontwikkeling van producten en diensten

Alle producten en diensten van Verisure en het ondersteunend systeem worden ontwikkeld in ons eigen Innovatiecentrum. Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam beschikt over een uitgebreide knowhow op het vlak van internet, databanken en systeemontwikkeling.

Het Innovatiecentrum is gevestigd in Malmö en in Linköping, maar bestaat uit een internationaal team met medewerkers in onze diverse kantoren doorheen heel Europa.  

Verisure in cijfers

KLANTEN
LANDEN
JAAR ACTIEF IN DE SECTOR
WERKNEMERS
NIEUWE KLANT OM DE 30 SEC

Overview

Verkoop en informatie: 0800-90 000

contact.center@verisure.be

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

 

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Steeds meer producten en diensten voor het huis werken via een breedband-verbinding zodat u deze op afstand, bv. via uw GSM, kan controleren en bedienen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor huisalarmen en voor het slimme huis. Wij bieden verschillende diensten aan: inbraak, brand, energie, klimaat en persoonlijk veiligheidsalarm. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe om uw dagelijks leven eenvoudiger en comfortabeler te maken.

Contacteer onze verkoopsafdeling op 0800 90 000 of vul het bovenstaande formulier in. Wij werken een alarmsysteem voor u uit dat perfect past bij uw woning en uw behoeften.

De Verisure community

Facebook

Delen