Laat u bellen voor gratis advies!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

200€ korting op de installatiekosten van een Verisure alarmsysteem. Actie geldig t/m 28 Februari 2019.

Het populairste alarmsysteem van België

Verisure is de nummer 1 in België en Europa

Wij staan altijd klaar om snel te handelen in geval van inbraak en brand, om zo uw woning en alles wat u dierbaar is te beveiligen.

 

Bel 0800 90 000 of vraag uw offerte aan via onze online test.

 

 

 

 

Het huisalarm dat kan zien, horen, spreken én voelen

Het Verisure alarmsysteem beschermt u tegen inbraak, brand en noodsituaties. Alle componenten werken optimaal samen en zijn draadloos met elkaar en met de meldkamer verbonden om uw veiligheid te garanderen:

 

  • Het alarmsysteem dat voelt: het Verisure alarmsysteem gaat niet gewoon af wanneer een inbraak plaatsvindt. De nieuwe shocksensoren op ramen en deuren reageren op schokken en detecteren een inbraak nog voordat deze plaatsvindt.
  • Het alarmsysteem dat ziet: wanneer het alarm afgaat nemen onze nieuwe fotodetectoren een reeks van 3 foto’s die worden doorgestuurd naar de meldkamer. U kunt zelf ook foto’s nemen wanneer het systeem is ingeschakeld om uw woning in de gaten te houden.
  • Het alarmsysteem dat hoort en spreekt: dankzij de VoiceBox, een hoogtechnologische speaker, kan de alarmoperator bij een alarmmelding rechtstreeks in de woning spreken én luisteren. Hij kan zo een mogelijke indringer afschrikken of u als klant geruststellen bij een noodgeval.

Wat zeggen de experts over Verisure?

Een professional installeert alles piekfijn voor je

Het inbraak- en brandalarm van Verisure is een aanrader. Het pakket is op maat samen te stellen, biedt ondersteuning via een professionele meldkamer en is vanop afstand te bedienen via een gebruiksvriendelijke app. Nog een troef is dat je nagenoeg geen kabels nodig hebt.

 

 

 
Hebbes - door Evi Maquoi

Het neusje van de beveiligingszalm

 

Verisure biedt een uitstekend totaalpakket aan met een goede en vriendelijke service. Voor de beveiliging van je woonst kan je niet echt meer verlangen. De mensen van Verisure zelf komen je huis uitrusten, zodat je er van op aan kan dat alles goed werkt. Zelfs het kleinste kind of de technologie vreemdste grootouder kan ermee overweg.

 

 
Clickx - door Michaël Aussems

Met Verisure haal je een professioneel alarm in huis    

Een gevoel van zekerheid, da’s de beste manier om het systeem van Verisure te omschrijven. In tegenstelling tot andere aanbieders is de oplossing van Verisure niet alleen beperkt tot de hardware of een app die je verwittigt als er iets niet pluis is. Het grote pluspunt is de koppeling met een professionele meldkamer die een eventueel alarm controleert op zijn echtheid.

 
Elektrozine - door Ruud Van Der Heyden

   Praktisch en compleet systeem

 

Verisure biedt een praktisch en compleet systeem aan voor de bescherming van bezittingen en personen. Dit alles kunt u bedienen via uw smartphone. Dankzij een app hebt u alle gegevens binnen handbereik.

 


La Libre Belgique - door Etienne Scholasse

Het beste wat je op dit moment in huis kan halen

De meest complete oplossing voor een alarmsysteem op de markt, met bijhorende App op iOS, Android en zelfs Windows Iphone. Alles werkt volledig draadloos. Het beste wat je op dit moment in huis kan halen.

 

 
Clickx - door Cédric Van Loon

 Het systeem werkt feilloos         

Verisure is een van de grote spelers. Het systeem werkt feilloos, met dezelfde ervaring als een klassiek alarmysteem maar dan wel zo goed als volledig draadloos en behoorlijk vlot te configureren. Je kan het moeiteloos uitbreiden met nieuwe componenten en functies.


Het Laatste Nieuws - door Joost Bolle

Wat zeggen onze klanten?

Ik beveel Verisure aan iedereen aan

Ik wou Verisure bedanken voor het secuur aanbrengen van alle elementen van ons alarm en het respecteren van onze woning. Het perfect aanvoelen van onze wensen was voor ons zeer aangenaam. Mocht iedere vakman die in ons huis kwam werken zoveel respect vertonen voor onze woning, de wereld zou veel aangenamer zijn.

Peter & Queenie Billiet - Van Deyck uit Tielt


Verisure... Een echte aanrader!         

Mijn alarm ging af en amper 2 min later belde Verisure om mij efficiënt bij te staan met de nodige uitleg. Verisure verwittigde de politie en na 15 min waren er 3 patrouilles en een beveiligingsagent van Securitas Direct ter plaatse. Ik ben aangenaam verrast door de vlugge, vriendelijke aanpak.

 

Carol D. uit DestelbergenWe voelen ons nu veilig  

De adviseur nam de tijd om alles goed uit te leggen. De installatie volgde snel en werd goed uitgevoerd door een vriendelijke installateur. We zijn daarbij ook goed geïnformeerd over de werking van het systeem. We zijn zeer tevreden en we voelen ons nu veilig. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Verisure.

 

B.J.C. uit Aalst


Service met een grote S             

We hebben de SOS knop moeten gebruiken voor onze dochter van 5 jaar die een epilepsie aanval had. Ik wil onze dank betuigen over de fantastische service die jullie bieden op zo’n moment. Na het melden van het spoedgeval kregen we na enkele seconden al telefoon en werd er direct hulp gestuurd om ons bij te staan. Binnen enkele minuten stonden de mensen van de ambulance bij ons op de kamer om onze dochter te helpen. Tussenin werden we nog eens opgebeld of alles in orde was, en kort nadien stond er iemand van de veiligheidsfirma aan de deur om te kijken of alles onder controle was. Dat is echt Service met een grote S. Het geeft een heel goed gevoel om zo'n bijstand te krijgen in een noodgeval.

Piet & Wendy Vanhuffel - Vandemoortele uit Zelzate


Blij dat we een Verisure systeem geïnstalleerd hebben

Wij waren onderweg van onze reisbestemming naar huis toen we een melding van brandalarm ontvingen. De Verisure meldkamer verwittigde de brandweer en heeft zo veel schade kunnen beperken. Bedankt Verisure, we zijn blij dat we het Verisure systeem geïnstalleerd hebben!

G. Vercaigne uit Wakken


Alle lof voor inzet en  professionaliteit                 

Wij waren het slachtoffer van een brutale inbraak met diefstal. Naar aanleiding van deze spijtige zaak nam ik contact op met jullie firma. Onmiddellijk kon ik rekenen op een vriendelijke en deskundige uitleg. Als slachtoffer van een inbraak weet ik nu hoe goed het voelt nu te kunnen rekenen op een degelijke bescherming van Verisure.

Raphaël Malfait uit Waregem


Alarmsysteem aangepast aan uw huis of appartement

Het alarmsysteem aangepast aan uw woning

Elk type woning heeft nood aan een verschillend alarmsysteem. Een grote villa zal bijvoorbeeld meer componenten nodig hebben dan een kleine studio. Maar de behoefte om ons veilig te voelen blijft hetzelfde, waar we ook wonen. Het Verisure alarmsysteem wordt perfect op maat van uw woning en behoeften gepersonaliseerd.Het Verisure systeem is erkend door Allianz, AXA en Baloise Insurance


Verisure voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen 

  

 

IBZ – Vigilis

Onze meldkamer en onze operatoren zijn gecertificeerd door de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken, Directie Private VeiligheidNEN-EN 505 18

De Verisure meldkamer is NEN-EN 50518 gecertificeerd en voldoet als eerste in Europa aan de hoogste Europese normen op het vlak van kwaliteit van service, interventiesnelheid en veiligheid voor de klant.

ISO 9001

Met de ISO 9001-certificering (versie 2015) toont Verisure - Securitas Direct aan dat het voldoet aan de meeste recente internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Een ISO 9001-certificering toont aan of bedrijven zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen, en dit kunnen bewijzen.


 


 

Bescherm uw woning met een Verisure alarmsysteem

00.20

Wat betekent een slim huis voor u?

Bedien uw woning vanop afstand met de Verisure App

Met de Verisure App houdt u uw woning altijd in de gaten en kunt het alarmsysteem gemakkelijk beheren vanop afstand. Schakel het alarm in en uit, krijg een melding wanneer iemand de woning verlaat of thuiskomt, bekijk de temperatuur thuis en zo veel meer.

We staan altijd voor u klaar

Installateur

Installatie en onderhoud

Onze alarmspecialisten installeren het alarmsysteem. Deze service verlenen we aan al onze klanten. Zo hebben wij en u ook de garantie dat de hele alarmketen functioneert.

Onderhoud is op elk moment mogelijk. Contacteer onze klantendienst en wij maken een afspraak met een onderhoudstechnieker bij u thuis. Of kies voor onze onderhoudsdienst.

Eigen meldkamer

De meldkamer van Verisure/Securitas Direct wordt 24/24, 7/7 bemand door speciaal opgeleide alarmoperatoren. Zij zijn gespecialiseerd in het interpreteren en controleren van de oorzaak van het alarm en kunnen snel beslissen welke maatregelen nodig zijn.

De meldkamer werkt uitsluitend voor klanten van Verisure-Securitas Direct. Anders dan bij andere meldkamers werken onze operatoren uitsluitend met de techniek en de diensten die wij aanbieden. Zo kunnen wij de beste service in de markt aanbieden.

Inclusief interventie van bewakingsagent

Indien nodig bij een alarmmelding begeeft een beveiligingsmedewerker zich naar uw woning en voert een inspectie uit.  Dit kost niets extra, ongeacht de oorzaak van het alarm.

De interventie van de bewaker maakt deel uit van uw abonnement. In de meeste gevallen werken we samen met Securitas, een professionele bewakingsdienst met jarenlange ervaring. 

Overview

Verkoop en informatie: 0800-90 000
contact.center@verisure.be

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904
Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07  Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11
Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid

 

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Als klant hebt u altijd toegang tot onze producten van topkwaliteit en kunt u 24/24, 7/7 beroep doen op onze diensten. U kunt het alarmsysteem heel eenvoudig beheren via My Pages op onze website. U kunt alle functies besturen en controleren via de Verisure App. Met Verisure is het alarmsysteem voorbereid op de toekomst: u heeft de garantie dat u altijd de meest geavanceerde technologie zal gebruiken.

Contacteer onze verkoopsafdeling op 0800 90 000 of vul het bovenstaande formulier in. Wij werken een alarmsysteem voor u uit dat perfect past bij uw woning en uw behoeften.

De Verisure community

Delen