Lifestyle

DE NIEUWSTE ALARMSYSTEEM PRODUCTEN

De nieuwste alarmsysteem producten

Het nieuwe jaar is aangebroken en Verisure viert het met de lancering van nieuwe producten, waaronder de VoicePad, het bedieningspaneel van de nieuwste generatie. Dit onderdeel maakt het gebruik van drie essentiële bewakingsfuncties op afstand mogelijk: Sirene, Voicebox en Keypad. De VoicePad is een uiterst geavanceerd bedieningspaneel waarmee u het alarmsysteem in de gewenste modus kunt activeren en deactiveren, tweerichtings spraakcommunicatie met de alarmcentrale mogelijk maakt en indringers kunt afschrikken dankzij de geïntegreerde sirene.

U kunt het alarmsysteem in gedeeltelijke modus activeren wanneer u in huis bent of in totale modus wanneer u het huis verlaat. Met de spraakfunctie kunt u contact opnemen met onze alarmcentrale. Onze agenten staan ​​24/7 voor u klaar bij elk noodgeval. Of u nu iemand in uw huis ziet rondsnuffelen, of iemand probeert in te breken in uw huis, of u heeft te maken heeft met een huiselijk noodgeval of als een familielid of vriend bij u gewond is geraakt, wij reageren op iedere situatie. Het enige wat u hoeft te doen is op de SOS-knop te drukken om direct in contact te komen met de alarmcentrale. Ongeacht de noodsituatie, met Verisure bent u nooit alleen. U bent te allen tijde beschermd. We hebben de Keypad ook uitgerust met een sirene om te voorkomen dat inbrekers in uw huis komen. Het wordt geactiveerd door de trillingen die tijdens een inbraakpoging op uw kozijnen worden gedetecteerd, maar ook als een bewegingsdetectie wordt gesignaleerd aan onze agenten dankzij het alarmsysteem.

Ons doel bij het ontwikkelen van deze nieuwste 3 in 1 functie was een ​​minimum aan apparatuur in uw huis te plaatsen en tegelijkertijd naar maximale veiligheid te streven. Wij rusten u zo goed mogelijk uit zonder u te overbelasten met apparatuur. Of het nu om inbraak, brand of calamiteiten in uw huis gaat, wij vinden dat u de best mogelijke bescherming verdient. Ons draadloze alarmsysteem past zich gemakkelijk aan alle soorten woningen of bedrijfspanden aan. Daarnaast beschermen we u ook buitenshuis dankzij de applicatie die gekoppeld is aan het alarmsysteem.

Lifestyle